Za Hornádom-Verejné služby-vstup na plaváreň v lete

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Uzavretý
meno
Tomáš Melikant 05. júla 2019

Chcel by som sa spýtať kompetentných, prečo sa zrušil individuálny vstup na krytú plaváreň počas letnej sezóny. Ja ako plavec si chcem ísť na hodinku, dve zaplávať a 6 € za vstup, ktorý zahŕňa služby, ktoré nevyužijem (letné kúpalisko, atrakcie, bufet), je nehorázna suma! Ak je problém s kontrolou, kto sa kde zdržiava, ideálne riešenie by bolo zľavnené vstupné dve hodinky pred záverečnou. Poprosím o reakciu. Ďakujem.

09. júl 2019

Ivan

Dnešné info z oficiálnej FB stránky mesta SNV: "Od 8.7.2019 bude počas otvorenia letného kúpaliska možnosť zakúpiť si 2-hodinový vstup len na krytú plaváreň. Vstupné vo výške 4€ dospelý, 3€ dieťa, 2,5€ osoba nad 62 r. si zakúpite v pokladni na letnom kúpalisku". Dôležité informácie: So zakúpeným pokladničným dokladom je nutné sa prezentovať pri vstupe ku šatniam na krytej plavárni. Na jeho základe Vám budú vydané kľúče od skrinky a účtovaná záloha za skrinku vo výške 2€ na počet vstupov. V prípade prekročenia časového limitu prepadne záloha v plnej výške. V opačnom prípade bude záloha pri odchode vrátená. Ing. Vladimír Hovaňák riaditeľ príspevkovej organizácie STEZ
10. júl 2019

Peter

Toto je extremne trapne riesenie pre plavcov, ktori navstevuju plavaren pravidelne za ucelom PLAVANIA. Priemernemu plavcovi staci hodina a vy za to chcete 4€? Zrusene ranne plavanie cez leto, ziadne pernamentky a este aj spristupnite plavaren celemu kupalisku, aby ste plavcom co najviac zhorsili podmienky? Katastrofa. Odporucam vam, aby ste sa zamysleli nad tym, ake riesenia ste nastolili. Pridete o stalych zakaznikov.
10. september 2019

Marek

...vstupne sa stale iba zvysuje, ale sluzby skor klesaju. Kvalita kupaliska a plavarne je v otrasnom stave. O sluzbach nehovorim. Nestaci pokosit travnik..... Ceny su absolutne neprimerane, pricom nie je zaidna rodinna alebo regio zalva.... skuste veci riesit moderne -napr. cez eurofondy, ziadostami a projektami pre statny rozvoj sportu, a nie prenasat neustale vsetky naklady na navstevnikov.
11. september 2019

peter

Vstup na plavaren za 4 eura nie je ziadna tragedia. Vstupne aj tak pokryva len zlomok nakladov na prevadzku, Marek, co konkretne je v "otrasnom" stave? Mne pride plavaren a kupalisko ako uplne v pohode.
25. marec 2020

Odpoveď samosprávy

V letnej sezóne 2020 bude sprístupnená krytá plaváreň pre plavcov na dvojhodinový vstup. Takisto to prebiehalo aj počas minuloročnej letnej sezóny."

Ing. Vladimír Hovaňák
riaditeľ príspevkovej organizácie
-------------------------------------------------------
STEZ Správa telovýchovných zariadení
Za Hornádom 15
05201 Spišská Nová Ves
IČO: 35514035
t.č.: 053/4166332

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania