Banícka-zviera-túlavé

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Neriešený
meno
Janka Slobodníková 29. júla 2019

Dobrý deň,
Chcela by som Vás informovať o probléme ktorý obyvateľom Baníckej ulice nedáva spávať. Na tejto ulici je enormný výskyt tulavych mačiek, mačky nie sú očkované, kastrovane a nikto nevie v akom zdravotnom stave, niektoré kryvaju, iné sú zase vychudnute. Potuluju sa po celej ulici a co je horšie aj na detskom ihrisku a hlavne na pieskovisku. Ráno mnaukaju tak silno že všetkých nás to budi, sú hladné tak na seba putaju pozornosť. Par obyvateľov ulice im dáva pravidelne jesť, na čo si už zvykli a tak sa stále vracajú. Neraz som pri ceste do prace videla, ako vychádzajú spod osobného automobilu kde sa zohrievaju. Podľa mna je maciek na tejto ulici 10-20. Stále sa množia. Preto prosím mesto o riešenie tohto problému. Mačky je potrebné odchytit a umiestniť v útulku. Ďakujem

06. august 2019

Michal Komara

Situáciu na Baníckej ulici v krátkom čase zmonitorujeme aj z hľadiska zdravotného stavu. Podľa zistenia vykonáme selektívny odchyt, príp.kastráciu. Zároveň Vás upozorňujeme, že pokiaľ sa neprestane s prikrmovaním mačiek, problém neodstránime, ale bude ešte väčší.Umiestnenie v našom útulku nie je možné, pretože jeho štruktúra je smerovaná pre psy, avšak v budúcnosti sa plánuje podľa rozpočtových možností aj táto alternatíva.
06. august 2019

dodo

na banickej 13 zo zadnej strany pod prakermi niekto krmi macky. tych ludi treba bit. krmit tulave zvierata. fuj hanba
30. september 2023

Peter Tekáč

Overenie stavu podnetu - podnet nie je možné overiť, vhodne opýtať sa zadávateľa či daný problém pretrváva aj v roku 2023? Ak nie tak uzavrieť.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania