Chodník na Palárikovej ul.

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 17. februára 2014

Kritický stav chodníka: chýbajú obrubníky, asfalt, betón a podložie. Aj osvetlenie na tomto úseku je často nefunkčné, čím sa zvyšuje možnosť vzniku úrazu. Chodník je veľmi frekventovaný.

10. marec 2014

Karol

Bude radi, že máte chodník, aký-taký ale máte. V iných lokalitách je to už horšie. Samospráva spravuje desiatky kilometrov chodníkov, berte to takto.
11. marec 2014

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet.

Realizácie opráv chodníkov riešime priebežne aj po dohode s príslušnými mestskými výbormi, no keďže je takýchto požiadaviek značné množstvo,
poradie opráv je závislé od dohody s mestskými výbormi a od stavu finančných prostriedkov v rozpočte mesta určených na tento účel.
Vzhľadom na závažnosť stavu chodníkov ktorý popisujete, pokúsime sa v rámci mestského výboru č. 7 riešiť ich opravu prioritnejšie.

Ing. Peter Susa
oddelenie výstavby a dopravy
16. marec 2014

anonymný užívateľ

p. Karol,
nie sme radi, že máme taký chodník. Aj keď fórum je pre všetkých, neviem, čo Vás vedie písať tieto Vaše komentáre. Ak máte aký-taký chodník pred domom Vy, je to čisto Vaša vec a naša zbytočná starosť. Ale chodník na našej ulici láskavo nechajte posudzovať nás - obyvateľov našej ulice.
Podľa Vás, keď máme rozpadajúcu cestu, môžme byť tiež spokojní, veď ešte je tam kúsok asfaltu a veľa dier, tiež je aká-taká / zjazdná pri nízkej rýchlosti, obchádzaní dier.../. Takým štýlom, by sme mali byť spokojní aj s poľnou cestou, veď aj to je iba aká-taká ale cesta. Dom, ktorý sa Vám rozpadáva nad hlavou, je tiež aký-taký, hlavne, že sa dá v ňom bývať.
17. september 2014

anonymný užívateľ

stav chodníka ku dnešnému dňu, t. j. 17.9. 2014 nezmenený
01. október 2014

Jan

dalsi z problemov, na ktory uradnici mesta kaslu!! preco tento portal oznacuje neriesene podnety za "v rieseni"??
02. október 2014

Anna Uhrová

Ďakujeme za Vašu pripomienku k statusu podnetu. Vyžiadali sme samosprávu stanovisko k aktuálnemu stavu podnetu. Po doručení ich odpovede ho uzatvoríme.
02. október 2014

Anna Uhrová

Odpoveď samosprávy:

Chodník na Palárikovej ul. v časti, kde došlo k výmene plynového potrubia bude opravený v rámci spätných úprav.
02. október 2014

Anna Uhrová

Na základe nám dostupných informácií sa podnet týka časti chodníka, kde nedošlo k výmene plynového potrubia. Z uvedeného dôvodu považujeme podnet za neriešený.
08. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Podnet vyriešený -. viď foto.

Ing. Peter Susa
vedúci oddelenia výstavby a dopravy MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania