Chodníky na Leteckej ul.

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 19. februára 2014

Chodníky na oboch stranách na Leteckej ulici pod Kozím vrchom, vrátane začiatku Palárikovej ul. sú vo veľmi zlom stave. Počas nepriaznivého počasia sa po nich nedá chodiť / nánosy bahna, betónu, vody, chýbajúci asfalt.../ Aj teraz je vo vrchnej časti chodníka odkrytý kanál a chýbajúci poklop. Poklop v dolnej časti bol robený na jeseň 2013, práce však boli nedokončené. Bol sa niekto zo zodpovedných pozrieť na "tzv. dokončené" práce na poklope, resp. na chodníku????
Chodníky na Leteckej a Palárikovej sú hodne frekventované. Chodiť po ceste z dôvodu kritického stavu chodníkov nie je východiskom.

25. február 2014

Odpoveď samosprávy

Realizácie opráv chodníkov riešime priebežne aj po dohode s príslušnými mestskými výbormi, no keďže je takýchto požiadaviek značné množstvo, poradie opráv je závislé od dohody s mestskými výbormi a od stavu finančných prostriedkov v rozpočte mesta určených na tento účel. Vzhľadom na závažnosť stavu chodníkov, ktorý popisujete, pokúsime sa v rámci mestského výboru č. 7 riešiť ich opravu prioritnejšie.
Práce na šachte v chodníku zrejme previedla vodárenská spoločnosť, opravu krycej vrstvy chodníka je potrebné urobiť v celom rozsahu, nie len v okolí predmetnej šachty.

Ing. Peter Susa
oddelenie výstavby a dopravy
01. október 2014

Ján

kedy racite s tym nieco robit? a vraj prioritne - nic s tym mesto nerobi!
preco teda je stav podnetu "v rieseni"??
02. október 2014

Anna Uhrová

Ďakujeme za Vašu pripomienku k statusu podnetu. Vyžiadali sme samosprávu stanovisko k aktuálnemu stavu podnetu. Po doručení ich odpovede ho uzatvoríme.
02. október 2014

Anna Uhrová

Odpoveď samosprávy:

S opravou tohto chodníka vzhľadom na stav financií v tomto roku mesto neuvažuje.
13. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Opravy chodníkov boli zrealizované – viď foto.
Mesto Spišská Nová Ves

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania