Diera na parkovisku Zimná ul.

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 03. marca 2014

Na parkovisku blízko parkovacieho automatu je pomerne veľká diera v zemi. Pretože je to blízko chodníka je ohrozená bezpečnosť chodcov.

05. marec 2014

jojo

ta diera je tam uz niekolko tyzdnov, to si nikto z kompetentnych zatial nevsimol?
05. marec 2014

občan mesta

načo si všímať dieru???? Hlavne, že do parkovacieho automatu idú peniažteky od vodičov ...
09. marec 2014

Karol

Či si to nevšimol??? To akože si majú poslanci či zamestnanci mesta obchádzať celé mesto centimeter po centimetri??? A ak si to všimli, čo to majú dať vyhlásiť do rozhlasu, aby ste o tom vedeli???
Nie je to zas také jednoduché ako u Vás, či u mňa na dvore. Ale za to môžu páni a dámy na iných stoličkách, nie tých novoveských.
Každopádne do budúcna sa obráťte priamo na Oddelenie výstavby a dopravy Ing. Petar Susa ,053/4152 333, peter.susa(at)mestosnv.sk
10. marec 2014

Pavol

Pán Karol skúste si ešte raz prečítať text podnetu a predovšetkým tú časť o parkovacích hodinách. Hádam mi nechcete tvrdiť, že kompetentní si to za tú pomerne dlhú dobu nemohli všimnúť??? A prosím poučte ma. Ak by som osobne alebo telefonicky nahlásil takúto dieru Ing. Susovi z oddelenia výstavby, ten v ten moment spolu so svojimi kolegami nastúpi do práce a dieru opraví???
12. marec 2014

Odpoveď samosprávy

Podnet sme preverili, nakoľko sa nejedná o zariadenie vo vlastníctve mesta, písomne sme vyzvali vlastníka predmetnej vodomernej šachty o zjednanie nápravy. Ďakujeme za podnet.

Mesto Spišská Nová Ves

28. marec 2014

Anna Uhrová

Pripravovaná stavba - Regenerácia námestia v Spišskej Novej Vsi - VII. etapa, predstavuje rekonštrukciu spevnených plôch v časti Zimnej ulice od Radnice po Redutu. Jedná sa o rekonštrukciu miestnej komunikácie, chodníka a parkovacích plôch. Súčasťou je výmena vodovodného potrubia a prípojok, rekonštrukcia dažďovej kanalizácie vrátane prípojok a doplnenie prvkov drobnej architektúry - odpadkové koše, stojany na bicykle. Celkovo zaberá rekonštrukcia
spevnených plôch rozlohu cca 7 600 m2. Počet parkovacích miest a spôsob parkovania približne rešpektuje súčasný stav. Predpokladaný rozpočtový náklad je viac ako 1 mil. eur.

Mesto Spišská Nová Ves
22. máj 2014

Odkazprestarostu.sk

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania