Radničné námestie-chýbajúce Vianocne osvetlenie

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Vyriešený
meno
Paťo 11. decembra 2019

Dobrý deň, rád by som sa opýtal vedenia mesta, či neplánuje doplniť (vylepšiť) vianočnú výzdobu v našom meste. Aktuálne by som dal za príklad susedné mesto Poprad, ktorému sa našou výzdobou ani zďaleka nevieme priblížiť. Okolie radnice bolo niekedy vyzdobené naozaj nádherne a teraz sme radi aspoň za to málo čo ostalo.
Bývalý pán primátor pri nástupe do svojho úradu zakúpil (alebo vedel sponzorsky zariadiť) nové osvetlenie, ktoré bolo naozaj na úrovni. Súčastné vedenie je spokojné s akutálnym stavom ? Ďakujem za odpoveď.

11. december 2019

dodo

tie gycove sracky? to je az prilis
13. december 2019

peter

Myslím, že mesto v aktuálnej finančnej situácii by malo finančné prostriedky vynakladať na prospešnejšie veci ako je vianočná výzdoba
05. február 2020

Filip

Hlavne ze fotbal a hokej dotujeme jedna radost
08. december 2020

Paťo

Takže "do roka a do dňa" mesto nie je schopné na podnet ani reagovať, ani prispieť ku krajšiemu vzhľadu námestia. Takto máme 1x roztancovaný stromček, 1x nefunkčného anjela na hlavnej križovatke a na budove radnice anjelov svietiacich na 40 % ... radšej nemať osvetlenie žiadne, ako takéto.
05. január 2023

Peter Tekáč

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený. Z môjho pohľadu podnet vyriešený. Tohto roku je výzdoba bohatá a asi aj pre zadávateľa podnetu postačujúca.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania