Javorová-Verejné služby-co sa stane z budovy skolky

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Vyriešený
meno
Livia Buzova 21. decembra 2019

V tychto dnoch je culy pracovny ruch v byvalej materskej skole na Javorovej ulici. Poprosim ozrejmit, co tam bude namiesto skolky, ale najma ako bude riesena pristupova cesta k spominanej budove, kedze ta sucastna vedie cez pozemok gymnazia. Takisto prosim uviest, ako bude riesene parkovanie, kedze na Javorovej ulici ide o palcivu zalezitost. Dakujem.

21. december 2019

Erika Hudáková

Bude tam bytovka(y) pred par mesiacmi bola pre obyvatelov Javorovej ulici spravena velka schodza v ZS Lipovej kde im bolo vsetko vysvetlene.
29. január 2020

Odpoveď samosprávy

Vlastníkom predmetnej nehnuteľnosti je spoločnosť Panorama city, s. r. o., zo Spišskej Novej Vsi, ktorá ako investor zabezpečuje výstavbu polyfunkčného objektu.
Pôjde tu o kombináciu bytov a občianskej vybavenosti v objekte, ktorý nebol využívaný viac ako 25 rokov. K budove bude vedená rozšírená prístupová komunikácia, chodník pre peších a nové parkovisko s kapacitou cca 40 miest bezprostredne v blízkosti polyfunkčného domu.
V prvom štvrťroku 2020 budú dostupné informácia na webstránke investora, ktorého môžete v prípade potreby podrobnejších informácií kontaktovať.
Investičný zámer vlastníka vrátane dopravného riešenia a vizualizácií bol odprezentovaný a prediskutovaný na rozšírenom verejnom zasadnutí príslušnej mestskej časti, t. j. na zasadnutí Mestského výboru č. 2 - Tarča - Sídlisko gen. Svobodu 17. 10. 2019.

Ing. arch. Teodor Štubňa
vedúci oddelenia územného plánovania a stavebného poriadku
Mestský úrad Spišská Nová Ves
Štefánikovo námestie 1
052 75 Spišská Nová Ves
27. február 2020

Marek

40 parkovacich miest bude len pre obyvatelov polyf. domu? To sa tam budete vsetci na tej lipke tlacit este viac.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania