Gaštanová-dlhodobo odstavené vozidlá-vozidlo s EČV, bez platnej TK a EK

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Vyriešený
meno
peter 26. januára 2020

Dobrý deň,

na Gaštanovej ulici sa už dlhšie nachádza vozidlo s levočskou ŠPZ bez platnej TK. Vozidlo je navyše zaparkované tak, že zaberá dve parkovacie miesta, kedže sa za neho nezmestia dve autá ako je štandard, ale iba jedno. Prosím o urgentné odstránenie vozidla, nakoľko na celej Tarči je chronický problém s parkovaním a takéto vraky to ešte viac komplikujú. Neohľaduplnosť týchto ľudí žiaľ nepozná hraníc.

Ďakujem

30. január 2020

Odpoveď samosprávy

Mestská polícia zistila majiteľa vozidla a skontaktovala sa s ním. Vozidlo má poruchu a prevádzkovateľ je momentálne v zahraničí. Po jeho návrate (cca 08. 02. 2020) bude vozidlo z verejného priestranstva odstránené. V prípade, že sa tak nestane bude mestská polícia postupovať v zmysle platných právnych noriem.

Andrej Boroň, zástupca náčelníka MsP
30. január 2020

peter

Ďakujem za riešenie podnetu. Stále ma však zaráža, že niekomu sa pokazí auto a nechá ho stáť na sídlisku, kde majú obyvatelia problém s parkovaním. Auto bolo zjavne dotiahnuté, tak keď už, tak ho odtiahnem niekde kde nikomu nezavadzia.
04. február 2020

Marek

Na gastanke by bolo dobre zorganizovat nejake skolenie pre par vodicov s temou: "Ako spravne zaparkovat", nakolko si viaceri postavia svojho tatosa ako sa im zapaci, a super na tom je, tam tak stoji aj par dni. Na gastanovej sa parkuje podla hesla: "HLAVNE ZE JA SOM ZAPARKOVAL" .... Verim, ze toho roku ako mi bolo po mnohych podnetoch prislubene z mesta sa uz KONECNE namaluju parkovacie ciary.
04. február 2020

peter

Parkovacie ciary su pekna vec, ale staci, ze jeden zle zaparkuje a ostatne ciary su tym padom zbytocne...Ked vidim niektorych parkovat, tak im by pomohli len zelezne voditka. Na Gastanovej mi uz 3x oskreli auto...
04. február 2020

Marek

urcite by pomohli, lebo bez ciar to je horsie, a ked niekto je ciaroslepy a parkne aj mimo ciaru tak mu to treba na mieste vysvetlit ... asi :-)
04. február 2020

peter

Hlavne aby tie ciary zohladnovali aktualnu sirku aut, nie normu z roku 1987, lebo potom budu fakt zbytocne
04. február 2020

Marek

to dufam, ne jak pred madarasom ze sa dvere nedaju otvorit
11. február 2020

peter

Vozidlo sa stále nikto neunúval odstrániť....
12. február 2020

Odpoveď samosprávy

Motorové vozidlo na Gaštanovej ulici bolo odstránené.

JUDr. Michal Komara, PhD., náčelník MsP
12. február 2020

peter

Dobry den, vcera bolo naozaj odstranene, dakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania