Gorazdova-trávnatá plocha-vyjazdené koľaje

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Vyriešený

Za budovou Spisskej kniznice sa v poslednej dobe parkuje na travnatej ploche ktora je uz uplne znicena. Alebo je na travnatej ploche povolene parkovanie? Hned oproti je velke parkovisko! Ktomu patri tato cast uz znicenej travnatej plochy?

14. február 2020

Odpoveď samosprávy

Vodič motorového vozidla bol upozornený na nesprávne parkovanie, ktoré akceptoval, hliadky budú vykonávať monitoring lokality. Ďakujeme za podanie.

JUDr. Michal Komara, PhD., náčelník MsP
17. február 2020

Filip

To je len dosledok sirsich suvislosti. Niet kde parkovat

Sudruhovia v zastupitelstve rozhodli, ze lepsie bude postavit Billu a zbavit sa problemu s krizovatkou pri Bille (na naklady Billy), ako postavit na uplne skvelom mieste velky parkovaci dom, ktory by na niekolko rokov do buducnosti poriesil katastrofalnu situaciu s parkovanim v centre.
Aut pribuda, a mestsky zastupitelia sa pozeraju.
21. február 2020

peter

Je len otázkou času, kedy sa parkovanie dostane do patového stavu. Bolo by načase už teraz začať komplexne riešiť parkovaciu politiku a to nie len v centre, ale v celom meste
27. február 2020

Marek

pustit dalsi market pod centrum bola super strategicka chyba, na ktoru vsetci doplacame a doplacat budeme. Som zvedavy kto a kedy zacne realne poskytovat navrhy na realne riesenie parkovania v centre a sirsom okoli.
10. marec 2020

ALOIZ

Ja len taku poznamku, neviem komu patri ten travnaty priestor za kniznicou ale vsetci sa bijeme do hrudi, ze prirodu treba chranit. Tak namiesto toho aby sa zachovala travnata plocha, tak sa zasypala kamienkami. No a je to vyriesene.
03. september 2022

Peter Tekáč

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený. Koľaje už na mieste nie sú.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania