Hviezdoslavova-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Uzavretý
meno
Peter 16. februára 2020

Ide o parkovaciu plochu medzi bývalým kinom TATRY a kotolňou. Minulý rok tam bola umiestnená zakazova dopravná značka, keďže vodiči z okolitých miest a obcí tam zvykli parkovať, podotýkam ZADARMO a tak znemožňovali parkovanie domácim z danej lokality. I napriek osadeniu dopravnej značky, nerešpektujúci vodiči tam naďalej parkujú, viď foto. Viackrát sme apelovali na mestskú políciu, tá však to asi nepokladá za dôležité riešiť to. Pýtam sa aký význam ta dopravná značka potom má??

17. február 2020

Filip

Podľa výročnej správy mestskej polície SNV za rok 2018 bola podaná jedna jediná sťažnosť na príslušníka mestskej polície, aj tá bola vyhodnotená ako neopodstatnená.

Inými slovami naša mestská polícia je proste úžasná.

Darmo budeme vypisovať na internety. Treba im dať priamo spätnú väzbu. Ak nebudú oficiálne vedieť, že ľudia nie sú celkom spokojní s ich prácou, nebudú mať dôvod sa zlepšiť, a budú pokračovať vo svojej (ne)činnosti naďalej.
19. február 2020

Odpoveď samosprávy

Preverili sme držiteľa dodávkového motorového vozidla s levočskou ŠPZ, ktorý však neporušuje zákaz vjazdu a vzhľadom na pracovisko ho oprávňuje parkovať na uvedenom mieste. Ostatné motorové vozidla pravidelne monitorujeme.

JUDr. Michal Komara, PhD, náčelník MsP

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania