Zmiznuté svetlo pred detskou poliklinikou

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Vyriešený
meno
Karol Mikuš 14. apríla 2014

Na parkovisku pred budovou detskej polikliniky zmizol stĺp verejného osvetlenia. Nakoľko stĺpy nemiznú len tak sami od seba (aj keď v Spišskej nikdy nevieš), je viac ako pravdepodobné, že pre zlý stav ho odstránilo mesto, nič to ale nemení na veci, že tam svetlo chýba a môj skromný názor je, že svetlo je tam aj potrebné. Zároveň laminátový kryt petky tam len tak bezprízorne stojí bez uchytenia či upevnenia, netreba zdôrazňovať že pod ním sú zaiste aj živé elektrické časti. Ak ma pamäť neklame na stĺpe (kým tam bol) visel aj prevádzkový poriadok parkoviska.

16. apríl 2014

Odpoveď samosprávy

9. 4. 2014 cca o 11.hod. pod nárazom silného vetra došlo k poškodeniu a prelomeniu osvetlenia. Následne bol stĺp preložený na trávnatú plochu a 10. 4. 2014 bol spoločnosťou Brantner Nova, s. r. o Spišská Nová Ves odstránený. V súčasnosti prebieha jeho rekonštrukcia, objednané sú nové časti. Predpokladáme, že v priebehu desiatich dní bude namontovaný späť.

PaedDr. Ján Olejník, vedúci oddelenia komunálneho servisu MsÚ
05. máj 2014

Karol Mikuš

Prajem pekný deň, pán Olejník, neviem či rozprávame o tom istom stĺpe, lebo fotku som zhotovil 6.4.2014 dopoludnia (takže je viac než jasné, že stĺp nemohol spadnúť v stredu 9.4. kedže už v nedeľu 6.4. tam nebol). Každopádne ale podstatné je, že ani po mesiaci sa v tejto veci očividne nič nepohlo.
07. máj 2014

Anna Uhrová

Áno, máte pravdu, namiesto 6-ky sme omylom uviedli 9, ospravedlňte nás prosím.

Stĺp bol demontovaný, po dodaní súčiastok bol celkovo opravený a dnes 7. 5. 2014 namontovaný späť. Zároveň bol demontovaný vedľajší stĺp, keďže po obhliadke bol zistený jeho zlý technický stav. Podobne ako prvý bude po kompletnej oprave znova inštalovaný na pôvodné miesto.

PaedDr. Ján Olejník, vedúci oddelenia komunálneho servisu MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania