Inžiniera Straku-Verejný poriadok-COVID 19

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Vyriešený
meno
Igor 28. marca 2020

Je zarazajuce, ze este stale niektori nepochopili vaznost situacie a z karantennych opatreni si robia srandu. Studenti si veselo kavickuju a fajcia v otvorenej kaviarni AMC Tvoj Coffeshop. Ako je mozne, ze tato kaviaren je otvorena a zdruzuju sa pri nej skupiny mladeze ?

29. marec 2020

Filip

To je naša štýlová liberálna pokroková coolová mládež.

Citujem majiteľov kaviarne: "Založili sme preto náš podnik, lebo milujeme kávu z papiera, a v našom meste ju nikto nerobil."

To sú kávičkári, kajšmentke.. káva do papiera :D
30. marec 2020

Odpoveď samosprávy

Hliadky mestskej polície už boli za prevádzkovateľom kaviarne a upozornili ho na odstránenie stolov z verejného priestranstva a zároveň ho vyzvali, aby upozorňoval svojich zákazníkov, že sa pred prevádzkou nemajú zdržiavať v skupinách. Hliadky mestskej polície v rámci hliadkovania v meste neustále upozorňujú občanov na zákaz zhromažďovania sa.

Andrej Boroň, zástupca náčelníka MsP
31. marec 2020

Odpoveď samosprávy

V uvedenej veci po obdržaní Vášho podania bola vykonaná hliadkou OO PZ v Spišskej Novej Vsi kontrola dodržiavania karanténnych opatrení pričom bolo zistené, že v kaviarni a ani v jej blízkosti sa nik nenachádzal. Uvedené skutočnosti sú zaznamenané aj v zázname zo služby hliadky OO PZ, ktorá uvedenú kontrolu vykonala. Napriek tomu sa budeme priebežne zaoberať Vami uvádzanými skutočnosťami a v prípade porušenia karanténnych opatrení budú tieto poznatky odstúpené na prejednanie ako vecne a miestne príslušnému Regionálnemu úradu verejného zdravotníctva v Spišskej Novej Vsi.

plk. Ing. Miroslav Damaškovič
zástupca riaditeľa OR PZ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania