Zastaralá trať pre bicykle

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Vyriešený
meno
Matej L 22. apríla 2014

Táto "trať" je bez zmeny už niekoľko rokov. Máme záujem ju prestavať, vynoviť a vylepšiť. Podobné trate majú aj Košice, Dobšiná (na fotke),...
Deti, ale aj skúsenejší cyklisti by mali priestor na športovanie a zlepšovanie skúseností. Budeme radi ak sa nám ozvete.

25. apríl 2014

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet. Mesto je schopné, tak ako v minulosti, zabezpečiť zeminu na terénne úpravy, prípadne očistenie od trávy.
Uvítame každú dobrovoľnícku aktivitu. MsV č. 4 taktiež víta aktivitu dopisovateľa.
Najvhodnejšie by bolo rokovať o možnosti uskutočnenia úpravy osobne. Účasť na takomto stretnutí prisľúbil aj predseda MsV č. 4 Mgr. Jozef Kačenga.
Stretnutie je potrebné dohodnúť s vedúcim oddelenia výstavby a dopravy – Ing. Susom na t. č. 4152 333 alebo s PaedDr. Olejníkom – vedúcim oddelenia komunálneho servisu – t. č. 4152 228.

Mesto Spišská Nová Ves
25. apríl 2014

Matej L

ďakujeme za odpoveď, budeme Vás kontaktovať
04. máj 2014

Matej L

Mesto je ochotné pomáhať pri rekonštrukcii. Sme dohodnutí na ďalších krokoch. Možno o pár mesiacov už bude stáť nová trať.
05. máj 2014

Matej L

tu je krátka reportáž o začatí riešenia http://www.snv.sk/?tvarchiv=1&videoID=140505-3
30. september 2014

Anna Uhrová

Aktualizácia podnetu:

V súčasnosti prebieha priebežné navážanie zeminy, hrubé terénne úpravy (mesto zabezpečuje techniku a cyklistickí aktivisti rozmiestnenie a tvarovanie prekážok). V tomto roku budú teda realizované prekážky na hrubo, budúci rok by sa mali doladiť po dosadnutí zeminy do definitívnej podoby.

Mesto Spišská Nová Ves
29. december 2015

Odpoveď samosprávy

Tento rok bola privezená ďalšia zemina a vykonali sa hrubé terénne úpravy. Trať je takmer v definitívnej podobe, čo sa týka možností mesta. Dobrovoľníckou aktivitou skupiny cyklistov s ktorými mesto komunikovalo a spolupracovalo je možné daný stav ešte vylepšiť. Nebránime sa ďalšej spolupráci v rámci možností.

Mesto Spišská Nová Ves

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania