Aktualizovať podnet
Prístupová cesta k obytným domom

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Prístupová cesta k obytným domom

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Vyriešený
meno
Dáša 27. apríla 2014

Dobrý deň, chcem sa opýtať, či plánuje mesto v blízkej budúcnosti urobiť prístupovú cestu k obytným domom na Námestí SNP. Situácia je už neúnosná. Keď je sucho, tak po prejdení auta je prach a keď naprší, všade sú mláky a blato. Blato sa prenáša aj do vchodov. Boli by sme veľmi radi, keby sa táto situácia začala konečne riešiť, a to buď potiahnutím asfaltu alebo aspoň zarovnať povrch a vysypať štrk. Ďakujeme za odpoveď.

02. máj 2014

Odpoveď samosprávy

Mesto zadalo spracovanie projektovej štúdie s následným dopracovaním projektovej dokumentácie pre stavebné povolenie, ktorá by mala byť podkladom pre plánovanie investičnej akcie. Od zabezpečenia financovania cez mestský rozpočet bude závisieť realizácia stavby. Vzhľadom na plánovanú investíciu zabezpečíme v blízkej dobe len najnutnejšie úpravy dosypaním štrkodrvy.

Mesto Spišská Nová Ves
20. október 2014

Anna Uhrová

Opakovane sme požiadali samosprávu mesta Spišská Nová Ves o poskytnutie aktuálnych informácií týkajúcich sa riešeného podnetu. Nakoľko sme ich doposiaľ neobdržali označujeme podnet ako neriešený.
29. október 2014

Odkazprestarostu.sk

Nakoľko sa v predmetnom území pripravuje investičná akcia, ktorú sme
spomínali v predchádzajúcej odpovedi, mesto zatiaľ zabezpečilo dočasnú
úpravu prístupových komunikácií na Nám. SNP. Viď foto.

Mesto Spišská Nová Ves
29. október 2014

Anna Uhrová

Na základe obsahu zverejneného podnetu a jeho dnešnej aktualizácie, ktorú nám zaslala samospráva mesta, označujeme podnet ako vyriešený.
22. december 2017

Dáša

Chodník a cesta Námestie SNP

Dobrý deň,
chcela by som sa opäť spýtať, že kedy začne mesto riešiť cestu a parkovisko na Námestí SNP? Nech sa páči, zaparkujte si auto v areáli, prejdite sa okolo bytoviek a potom si sadnite do auta s takými zablatenými topánkami. Je nenormálne aká špina sa vláči do chodieb, bytov atď. To naozaj musia mamičky s kočíkmi, či dôchodcovia chodiť dennodenne po tom blate? My tiež platíme mestu dane...tak nech sa aj tu začne niečo konečne robiť. Ďakujem za odpoveď.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania