Štúrovo nábrežie-vertikálna značka-chýbajúca

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Uzavretý

V areáli TESCO, (ale aj MADARAS) nie sú jasne vyznačené hlavné a vedľajšie cesty. V minulosti sa brali hlavné trasy za hlavné cesty, teraz sa postupne prichádza na pravidlo pravej ruky. Bolo by vhodné prednosti vyznačiť (ako kaufland), alebo osadiť informáciu "platí prednosť sprava

06. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Presne ako ste napísali, oba areály sú majetkom obchodných centier. Ako správca parkoviska určite dostali pri jeho realizácii stanoviská na projektové dokumentácie od Okresného dopravného inšpektorátu, ktoré zahrňovali okrem iného aj projekt dopravného značenia. Ako cestný správny orgán ich môžeme osloviť k osadeniu dopravného značenia, avšak nemôžeme na náklady mesta zrealizovať značenie na pozemku v súkromnom vlastníctve. Verím, že po oslovení dôjde k náprave a tým zníženiu rizika kolízii.

S pozdravom

Ing. Milan Mucha
vedúci oddelenia výstavby a dopravy, ŠFRB
Mestský úrad Spišská Nová Ves
Štefánikovo námestie 1
052 75 Spišská Nová Ves
---------------------------------------------------
tel.: 053/4152332
mobil: 0917 127 750
email.: [email protected]
06. júl 2020

Leoš Kopecký

seriózny postoj, je to v ich záujme. ďakujem
14. júl 2020

Milan Jasečko

V meste chýba kopec dopravných značiek P8 - hlavná cesta. To že nie sú na parkoviskách si myslím, že je najmenší problém. Trebárs na Lipovej ulici chýbajú, na ulici Obrancov mieru, na Juraja Fandliho a pod. Na ulici Juraja Fandliho sa umiestnili značky B27a - najvyššia dovolená rýchlosť, ale na značky hlavná cesta niekto zabudol. Kto zodpovedá za značenie v meste a kto je hlavný dopravný inžinier? Ako sa môžem dostať k zápisom mestskej polície, ja som osobne hlásil hliadkam chýbajúce značky. Bolo mi povedané, že to dajú do zápisu. Taktiež som upozorňoval políciu SR.
15. február 2021

JFM69

Dobrý deň. Je tam značka,, P,, Ako parkovisko. Tak platí pravidlo pravej ruky. Nie ako si mnohý vysvetľujú že idú rovno, tak sú na hlavnej. Treba si všímať dopravné značenie, a dodržiavať to. To je hlavný problém
15. február 2021

Leoš Kopecký

problémov je mnoho, toto by prispelo ku bezpečnosti. má to ísť samozrejme na náklady vlastníka, ktorý predpokladám nemá problém značku osadiť. je to v mene bezpečnosti jeho zákazníkov.
01. máj 2023

Peter Tekáč

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený. Značiek už je tam dosť.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania