Mlynská-riešenie dopravnej situácie-nebezpečné

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Vyriešený
meno
Lukáš 21. júla 2020

Dobry den, chcel by som upozornit, ze po zmene hlavnej cesty na krizovatke ciest od nak.centra a drevarskej a priem.parku dochadza k situaciam, kedy na usek cesty od krizovatky s mlynskou a dalsou krizovatkou vojde len 1 auto, ktore dava pri odboceni vlavo smerom na drevarsku prednost oprotiiducim vozidlam od nak.centra, vela vodicov toto nepredvida a zostava ako druhe v poradi v strede krizovatky na mlynskej, ktoru uplne zablokuje. Tym padom nemozu odbocit ani vozidla od nak.centra dolava smerom na tarcu a krizovatky sa "zaseknu". Do priem.parku odbocuju aj nakl.vozidla, ktore sa pre svoju dlzku nezmestia na dany usek cesty medzi krizovatkami a dochadza k obdobnej situacii. Rozmyslal pred zmenou niekto nad tym, ze jedine odbocujuce auto na drevarsku dokaze upchat mlynsku v oboch smeroch?

22. júl 2020

dodo

nechapem preco tam nepostavia kruhac a problem vyrieseny
29. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň. Situáciu sme pár dní monitorovali. Súčasné dopravné značenie je výsledkom dopravného projektu. Skutočne môže nastať situácia, že v niektorých prípadoch dôjde k spomaleniu premávky na popisovanej komunikácii. Zmena dopravného značenia však musí vychádzať z návrhu nového dopravného projektu, čo si v prípade, že sa tak mesto rozhodne vyžiada určitý časový úsek. Samozrejme sme ochotní na prípadnej zmene dopravného značenia participovať.

plk. JUDr. Jaroslav Dulík
riaditeľ
OR PZ Spišská Nová Ves
29. december 2022

Peter Tekáč

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený. Podnet vhodný uzavrieť alebo preposlat mestu. Hlavná ulica po 2 rokoch ostala nezmenená.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania