Letecká-chodník-poškodený

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

V riešení

Dobry den.chcela by som na uvod poblahozelat tomu kto vymyslel dat asfaltovu drvinu na chodnik do kopca pritom dalej je krasny asfalt na rovine.chodnik sa prerabal v 2018.no stacila jedna silna burka a prevaznu vacsinu drviny zmylo dole kopcom.su tomu uz dva roky a chodnik vyzera stale rovnako akoby nebol ani prerabany.chcem sa opytat ci bude v plane oprava chodnika alebo dalsich 10rokov bude vyzerat takto?dakujem

17. august 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v súčasnosti nebol daný úsek naplánovaný pre realizáciu nového asfaltového chodníka. Určite je potrebné danú požiadavku nasmerovať na príslušný mestský výbor č. 6, aby požiadavka bola zaradená do úloh pre rok 2021 kvôli tvorbe rozpočtu.

S pozdravom

Ing. Milan Mucha
vedúci oddelenia výstavby a dopravy, ŠFRB
Mestský úrad Spišská Nová Ves
Štefánikovo námestie 1
052 75 Spišská Nová Ves
---------------------------------------------------
tel.: 053/4152332
mobil: 0917 127 750
email.: [email protected]
21. marec 2023

Martina

Dobrý deň, v roku 2018 bol dávaný nový asfalt na cestu a takisto aj chodník. Žiaľ na chodník neviem z akého dôvodu bola daná iba asfaltová drť do kopca. Samozrejme stačil prvý lejak a drť zmylo dole kopcom.
To ešte bolo v roku 2018/2019. Odvtedy vyzerá chodník takto.
Kočíkom absolútne neprejazdný. Ľudia chodia radšej po ceste, chodník je v katastrofálnom stave.
Chcem sa opýtať či je v pláne aj oprava chodníka ( ak áno, tak dúfam normálny asfalt a nie drť) alebo máme čakať až do ďalších volieb?
21. marec 2023

Jozef Merčák

Mesto nic z tym neurobí stale len vyhovorky preco sa to neda a pritom tam netreba vela len nejakú menšiu frakciu vysipat 0-10 aby tam clovek výron nedostal na tých štyroch a všetci čo idu pešo k stove a smerom na letisko tam prejdú na cestu a po ceste hore potom vznikajú nebezpečne situacie z autami .Mesto to bude riešiť az jak tam niekoho zabije auto keď vôbec oni maju ine priority kolo svojich domčekoch aby bolo všetko tip tom a ostatne ich nezaujima. 🤮
21. marec 2023

Jozef Merčák

Prejde tu kvantum ľudí smerom k stove a ibv a ludia su nuteny výstupit na cestu a potom vznikajú nebezpečne situacie život ohrozujuce a na tom akože chodníku zase výron ľahko dostaťa stačilo by tam len jemnejší štrk aspon vysipat a hotovo.
24. marec 2023

Anna Uhrová

Podnet bol opätovne odoslaný samospráve,

Pavla Rachelová
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania