Lipová-kôš-umiestnenie

Zodpovednosť za riešenie: Stará Ľubovňa

V riešení
meno
SL13995 03. augusta 2022

Je naozaj nevyhnutné, aby kvôli vysypaniu jedného jediného koša prechádzalo smetiarske auto celý chodník medzi ulicami Mierová-Mierová-Lipová alebo ide len o nesmiernu lenivosť zamestnancov? Z Lipovej ulice je to k nemu 30 metrov a z parkoviska pred bytovkou Mierová 48 polovica. Pravidelne ho chodci musia obchádzať po rannej mokrej tráve, niekoľko krát som dokonca musel spred auta doslova odskakovať pretože niektorí jeho vodiči si myslia, že je v poriadku na chodník "vletieť" z jednosmerky na Mierovej ako by šlo o štandardnú cestu.
Pokiaľ naozaj nie sú zamestnanci zberného auta schopný použiť trochu aj nohy, myslím že by bolo vhodné zvážiť preloženie koša napríklad bližšie k Lipovej ulici.

03. august 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň a ďakujeme za Váš podnet. Posúvame ho na spoločnosť VPS, p.o., ktorá zabezpečuje vysypávanie smetných košov. Neviem presne aké majú trasovanie.
Kto? Verejnoprospešné služby, p.o.
Kedy? August 2022

Ing.Aleš Solár, prednosta MsÚ
31. január 2024

SL13995

Zaujímal by ma update k tomuto podnetu, alebo ostal len vo všeobecnej odpovedi p. Solára a z tejto stránky sa nikam ďalej nedostal? K dnešnému dňu sa nič nezmenilo, vodič si ešte ide vynucovať prednosť jazdy po chodníku a vyháňať z neho ľudí do blata vedľa chodníka. Auto samozrejme ešte aj bez oranžového majáku.
Pripájam ďalší príklad kedy je cesta doslova 2m od chodníka ale aj tie 2 kroky k zopár košom by očividne ublížili.
31. január 2024

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Pavla Rachelová
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.