Námestie generála Štefánika-vandalizmus-rušenie nočného pokoja

Zodpovednosť za riešenie: Stará Ľubovňa

Vyriešený
meno
Monika 06. októbra 2022

Neuvazujete o zmene priestorov pre konanie jarmoku? Co tak vybudovat amfiteater? Alebo striedat miesto konania - sidliska, ihrisko, plochy pred obch. retazcami...
Preco maju byt neustale obmedzovane tie iste bytovky na vymenovanych uliciach (priserny hluk do 03:00, zabarikadovanie, bordel a exkrementy)?Nezasluzili by si obyvatelia z tychto bytoviek nejaku kompenzaciu od mesta napriklad v podome mesacnej ulavy na mestskych daniach?

20. október 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,
Admin
Odkaz pre starostu
[email protected]
03. november 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň a ďakujeme za Váš podnet. Je to samozrejme na zváženie a plne rozumiem, že počas jarmočných dní je komfort bývania na značne nižšej úrovni. Ťažko dnes odpovedať na tento podnet konkrétnym riešením. Amfiteáter je finančne náročné riešenie, ktoré dnes skôr neprichádza do úvahy. Zmena miesta je rovnako na zváženie. Berieme, ale spätnú väzbu pokiaľ ide o zabarikádovanie ulíc, kde treba uvažovať s využitím len jednej strany a taktiež pokiaľ ide o rozmiestnenie toaliet v priestore. Vďaka za Vašu trpezlivosť!

Ing.Aleš Solár, prednosta MsÚ
14. november 2022

Kristina

Dobrý deň,

tento podnet nevyriešilo mesto. Toto sme odpratali my, obyvatelia, keďže sme každý deň nikoľkokráť okolo toho museli chodiť. Bolo to hneď pri košoch.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania