Obrancov mieru-parkovanie-chýbajúce miesta

Zodpovednosť za riešenie: Stará Ľubovňa

Vyriešený
meno
Jakub 31. októbra 2022

Po vybudovaní parkovacieho domu vrátila Ľubovnianska nemocnica parkovacie miesta pred nemocnicou naspäť mestu. Predtým boli tieto miesta vyhradené zamestnancom nemocnice. V súčasnosti ich využívajú predovšetkým návštevníci nemocnice. Chcel by som Vás poprosiť, či by mesto mohlo pouvažovať, aby sa priamo pred vchodom do nemocnice vyhradilo pár boxov pre osoby s ŤZP. Ďakujem za zváženie.

03. november 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň a ďakujeme za Váš podnet. Rozprával som dnes s VPS, p.o. a mali by vyhradiť parkovacie miesta pre osoby s ŤZP. Nebude to asi presne na tom mieste ako ukazujete, ale v bezprostrednej blízkosti. Prosím o následné označenie podnetu ako vyriešený.

Ďakujem a prajem všetko dobré!
Kto? Verejnoprospešné služby, p.o.
Kedy? November 2022

Ing.Aleš Solár, prednosta MsÚ
05. november 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

aby bolo možné zmeniť status podnetu ako vyriešený, je nutné po vyriešení podnetu, aby samospráva pridala komentár (najlepšie aj s fotografiou), kde bude zjavné, že daný podnet bol vyriešený.
Následne admin status zmení.

Ďakujeme.

S pozdravom,
Martina
Odkaz pre starostu
[email protected]
07. november 2022

Jakub

Dobrý deň,

ďakujem za ponúknuté riešenie. Skutočne sa v bezprostrednej blízkosti pri vchode do nemocnice objavilo 1 parkovacie miesto pre ŤZP, avšak tých miest by malo byť viac (minimálne 2 alebo 3). Osoby ŤZP by mali mať bezproblémový presun do nemocnice a nie riešiť, kde parkovať. Ak niekde skutočne potrebujú mať vyhradené miesta, tak práve pri nemocnici. Dnes napríklad nastala situácia, že spomínané novo označené miesto bolo obsadené a museli sme hľadať miesto inde. Skúste sa spojiť napríklad s Úradom práce a opýtať sa, koľko áut má v okrese priradený parkovací preukaz pre osoby ŤZP a na základe týchto informácii skúsiť túto záležitosť vyriešiť lepšie.

Ďakujem za pochopenie.
12. január 2023

Jakub

Podnet môžete označiť za vyriešený. Ďakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.