Parkovanie na chodníku, Mierová 15.

Zodpovednosť za riešenie: Stará Ľubovňa

Neriešený
meno
Maroš 17. marca 2015

Dobrý deň. Chcel by som upozorniť na parkovanie na Mierovej ulici 15 na konci chodníka. Keďže tam stále parkujú vozidla nedá sa po chodníku prejsť, nehovoriac o ženách s kočíkmi. Nakoľko je v meste problém s parkovaním, rozumiem tomu, ale riešenie by bolo ak by sa napr. urobil chodník aj šikmo cez trávnik. Nemyslím si, že pokutovaním sa tento problém na danom chodníku vyrieši, keď nie je kde parkovať.

26. marec 2015

Richard

uz som to riešil viackrát a mestská polícia mi oznámila že toto je nútené státie aj keď nerozumiem pojmu "nútené" ked na vedľajších parkovacích plochách sú voľné park. miesta
26. marec 2015

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet. Chodník bol pôvodne týmto spôsobom projektovaný. Na sídlisku sú v okolí parkovacie miesta, ktoré sa dajú použiť i keď samozrejme kapacitne dochádza k problémom. Budeme sa týmto problémom zaoberať v rámci možností.

Ing.Aleš Solár, prednosta MsÚ Stará Ľubovňa
28. marec 2015

Maroš

Nerozumiem celkom odpovedi : budeme sa týmto problémom zaoberať vrámci možností... Jednoznačne to treba vyriešiť, tak ako tu , tak aj na druhom konci chodníka od Družby,,,
20. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

VPS, p.o., Stará Ľubovňa, správca komunikácii, chodníkov a parkovísk farebne vyznačí jednotlivé parkovacie státia pre motorové vozidla, čím sa zamedzí chaotickému parkovaniu a státiu na chodníkoch. Termín realizácie v rámci vodorovného značenia priechodov, do konca júna 2015.

Ing.Aleš Solár, prednosta MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania