Absencia verejného WC

Zodpovednosť za riešenie: Stará Ľubovňa

Vyriešený
meno
Ivana 01. júla 2015

Návštevník alebo aj občan nášho mesta, nachádzajúci sa v centre pre rôzne účely (nákupy, návšteva historických pamiatok a pod.), môže natrafiť na problém. V meste chýbajú verejné toalety, ak nerátame tie, ktoré prevádzkuje spoločnosť Mirabel pod Pizzeriou Tiamo. No priložená fotografia otváracích hodín hovorí o tom, že v bežný deň od 14.00 hod. (treba rátať aj obedňajšiu prestávku) a celý víkend ste odkázaný buď na návštevu niektoých reštaurácií, aj keď ste ju neplánovali, alebo na WC v nákupnom centre Kaufland alebo... Avšak počas víkendov sú reštaurácie otvorené zväčša až po 11.00 hod. Nie to hanba, keď naše mesto v rámci rozvoja cestovného ruchu napamätá na turistov alebo aj občanov, bývajúcich mimo centra, aj na túto dôležitú SLUŽBU, zvlášť počas turistickej sezóny?

06. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet a plne s Vami súhlasím. Otvoríme v najbližšom čase rokovanie s prevádzkovateľom WC ohľadom úpravy otváracích hodín. Pre budúci rok otvoríme rovnako otázku vybudovania verejného WC v centrálnej zóne.

Ing.Aleš Solár, prednosta MsÚ
10. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Prebehli rokovania s prevádzkovateľom verejného WC. Našli sme riešenie,aby boli verejné WC otvorené do 18 hod. Dúfajme, že sa nám to podarí už od 1.8. v čase letnej turistickej sezóny.

Ing.Aleš Solár, prednosta MsÚ
03. august 2015

Rudolf Žiak

Jedno verejné WC na okresné mesto? Prečo neplánujete otvoriť slušné verejné WC v parku pri pošte? Chodia tam rodičia s malými deťmi.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania