Údržba chodníkov,parkovísk,ciest počas zimy

Zodpovednosť za riešenie: Stará Ľubovňa

Neriešený

Chcel by som upozorniť na nedostatočnú údržbu parkovísk,ciest ,chodníkov . Autá z parkovísk majú problém vychádzať pretože sneh sa priebežne neodpratával, okolo ciest nie je vyvezený a vozovka je zúžená . Chodníky je treba vidieť ako sa po nich chodí...Až tak sa šetrí? Mesto je vraj finančne v dobrej kondícii ,tak prečo sa šetrí na nesprávnych miestach? Ľudí na takúto prácu je predsa dosť . Fotografie sú len na ukážku ,stačí sa obzrieť okolo seba. Zima končí a ja dúfam, že v lete bude mesto vyzerať oveľa krajšie ako túto zimu...

02. február 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň a ďakujeme za Váš podnet. Všetky mestské chodníky a komunikácie sa snažíme priebežne upravovať. Chodník pri starom cintoríne je odhrnutý a posypaný. Priľahlá komunikácia je bez problémov zjazdná v obidvoch jazdných pruhoch. Uznávame, že je teraz viac snehu pri okrajoch cesty.
Konkrétne schody na obrázku sú na súkromnom pozemku. Ostatné schody v meste sa pravidelne čistia buď pracovníkmi VPS alebo aktivačními pracovníkmi.
Výjazd z parkovacích státí nie je možné upraviť bez súčinnosti vodičov. Bez preparkovania vozidiel pri práci so strojmi v ich blízkosti, aj napriek veľkej opatrnosti, môže dôjsť k ich poškodeniu.

Ing.Ľubomír Krett, riaditeľ VPS, p.o.
02. február 2017

Ján

Zdravím ,čo tak osloviť majiteľa pozemku aby sa postaral o nápravu ?Konkrétne komunikácia pri cintoríne by si zaslúžila pri tej frekvencii vozidiel aj väčšiu šírku a predsa nie je problém vyviezť sneh ...Čo sa týka parkovísk bolo potrebné odpratať hneď prvý sneh. Skúste sa prejsť doobeda ako sú parkoviská prázdne a určite by nebol problém ho odpratať, prípadne vyhlásiť do obecného rozhlasu, že sa také niečo chystá. To by ale musela byť snaha to riešiť ...Momentálne napadlo asi 10 cm snehu a chodníky okolo bytoviek sú odhrnuté iba hlavné trasy. Čo my ostatní? Verím, že sa dočkáme nápravy, trocha ochoty viacej pozerať okolo seba a pomáhať občanom tohto mesta...
03. február 2017

Ján

Vyriešený ??? Táto aplikácia je iba k tomu,aby si niekto urobil fajku "vyriešené" . Som rád že robíte všetko pre občanov mesta a že je spokojnosť na vašej strane...O ničom.
09. február 2017

Juraj

Čo sa týka tohtoročnej údržby ciest a chodníkov v meste je to hrôza !
09. február 2017

Ján

Tak ako tento rok ešte nebolo...akoby nikto s kompetentných nič nevidel okolo seba. Alebo sa tak šetrí ? Strašné

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania