Spaľovanie odpadu

Zodpovednosť za riešenie: Stará Ľubovňa

Vyriešený
meno
Juraj 29. marca 2017

V kolónii na Továrenskej ulici dochádza k častému spaľovaniu komunálneho odpadu. Smrad zo spaľovania cítiť v okrajových častiach mesta. Aktuálne boli spaľované nejaké plasty, ktoré bolo cítiť až k lavičke a bytovkám na Okružnej ulici ! Takže sa jedná o poškodzovanie ŽP !

21. apríl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň a ďakujeme za Váš podnet. Občania Továrenskej ulice č. 14, sú pracovníkmi sociálneho oddelenia pri návštevách v teréne pravidelne upozorňovaní na dodržiavanie poriadku a zákazu pálenia umelohmotných káblov, z ktorých získavajú medený drôt. Tak isto sú upozorňovaní pracovníkom MsÚ, ktorý žije na Továrenskej ulici. V minulosti už privolal mestskú a štátnu políciu, dostavili sa aj hasiči,
našli a usvedčili vinníkov pálenia, ktorým boli udelené poriadkové pokuty.
So začatím projektu Terénnej sociálnej práce a komunitného centra, budú pracovníci pravidelne monitorovať dodržiavanie zákazu pálenia káblov, znečisťovania okolia a pri prichytení vinníkov nedodržiavania zákazu privolajú Mestskú políciu v súčinnosti s ktorou sa budeme snažiť odstrániť tento problém. Termín na komplexné vypratanie neporiadku bol stanovený na 12.5.


PhDr.Dušan Kasenčák, vedúci oddelenia sociálnych vecí a bytovej politiky

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania