Plaváreň

Zodpovednosť za riešenie: Stará Ľubovňa

V riešení
meno
Jozef 03. júla 2017

Dobry den pan primator,uz vieme ze s plavarnou asi nic nebude,ale chceme sa opytat mi obycajny ludia:chodite si aspon sem tam zaplavat aby ste videli ze navstevnost je vysoka, ale starostlivost o plavaren miziva? kontrolujete vobec komu ste ju dali do spravy a ako ju spravuje?Pretoze areal hovori za vsetko-Preto vas chceme poprosit za vsetkych obcanov ktorych je naozaj dost dalo by sa aspon na leto vykosit pekne travu-spojazdnit vonkajsiu sprchu aby sme nemuseli chodit do sabinova,polska atd,ziadne investicie len nechceme chodit autami daleko a dat nase peniaze inym mestam, len si dat deku a poopalovat sa v areali na peknej trave, snad tak vela toho nechceme...
Druha vec velmi dobry napad bol aj minule roky ze bolo otvorene do 21:00 kedze v lete dlho vidno a skoro kazdy pracuje do 18:00

03. júl 2017

Kamila

+++ UPLNY SUHLAS napr. aj vo Svite je vonkajsia sprcha a pokoseny upraveny travnik {skoro ziadne naklady} a minuly rok sa osvecil predlzeny cas do 21h ....obcania to hojne vyuzivali
03. júl 2017

Michal

Tiez sa pridavam ze zacali prazdniny a nasa plavaren asi spi,ani tu sprchu nevedia namontovat a pokosit travnik,nieje kde ist s detmi sa osviezit, vsade len treba ist v autach daleko nic v lubovni pritom pri skoro ziadnych nakladoch by sa dalo aj poopalovat osviezit..,treba mysliet komu dat hlas v dalsich volbach a nedat sa oklamt slubmi,dakujeme,
04. júl 2017

Michal

A este boli by sme radi keby ste to vyriesily este tieto prazdniny toto leto 2017,ale naozaj vyriesily,nie ako casto davate ze VYRIESENE,pritom nic sa nevyriesilo iba okolo toho popisete co jak by trebalo bla bla bla a skutek utek.
PS:teraz v lete uz davno malo byt otvorene minimalne do 21:30 ako je to v inych mestach,ale lubovna vo vsetkom spi...
04. júl 2017

Peter Doruk

To ma bude zaujímať, kto odpovie: Mesto? Slobyterm? p. Šipoš?
Ak sa nemýlim, posledne menovaný mal v podnájme plaváreň.
Vie mesto vyčísliť, koľko nás stála údržba a chod plavárne počas obdobia, keď ju mal v podnájme p. Šipoš?
Myslím, že to vieme vyčísliť a následne by sme to mali vymáhať, alebo niekomu zosobniť.
Bola to "chyba" a celé to zaplatí terajší správca Slobyterm, teda my občania mesta.
Aj ja prídem s podnikateľským nápadom, ak ručiteľom bude mesto.
04. júl 2017

Michal

Osobne navstevujem plavarej aj 3 krat do mesiaca ak som doma. Do 22 hodiny by v okresnom meste mal fungovat aj sport a zabava co sa tyka plavarne. V lete by bolo fajn sa poopalovat vonka na pokosenom travniku. netreba ziadne akvaparky.
10. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň a ďakujeme za Váš podnet.

Otváracie hodiny budú predĺžené do 21.00 hod. od 10.7.2017 do plánovanej technickej odstávky, ktorá bude v mesiaci september.

Areál Plavárne bol vykosený cca pred tromi týždňami.

Pokiaľ ide o doplnkovú službu - súčasné využívanie plavárne na plávanie a vonkajších priestorov na opaľovanie - musíme konštatovať, že momentálne to z hygienických, technických a bezpečnostných dôvodov nie je možné. Je nutná oprava poškodenej vonkajšej plochy a realizácia ďalších technických opatrení, aby boli splnené štandardné hygienické kritéria. Samotné opaľovanie v areáli Plavárne je možné len na vlastnú zodpovednosť.Spojenie plávania s opaľovaním, by bolo ideálne a reálne v prípade, keby existoval vonkajší bazén s trvalou službou.

Ing.Milan Malast, riaditeľ Slobyterm, s.r.o.
11. júl 2017

Kamila

Vo Svite ziaden vonkajsi bazen nemaju a opaluju sa vonku. Iba vchod z travnika je zabezpeceny sprchou. Nepotrebujeme optimalne riesenia s finacne narocnym vonkajsim bazenom! Bazen predsa vo vnutri JE! Ak by sa CHCELO, postacilo by aj zakladne {finacne nenarocne} riesenie, a to opravit teren za plavarnou, tak aby SPLNAL STANDARDNE HYGIENICKE kriteria a sprchu dat ku zadnym dveram. Myslime si, ze vyhovoriek, ako sa to neda a ako by to bol idealne, uz bolo dost!
11. júl 2017

Michal

Nic ine ako odpoved: vykoseny bol pred tromi tyzdnami, som ani necakal...
Pri dverach ktore su vonku uz su vyvody na sprchu a taktiez podnou vodny prechod ktory sluzi nato aby sa nenosila spina zvonku-zlaty komunisti vsetko fungovalo ako malo.Teraz nevieme ani to co nam tu nechali udrziavat!!!!Pritom staci tak malo -dvoch chlapov :jjeden aby namontoval sprchu a druhy sprevadzkoval ten prechod s vodou a za 2 hodiny nieje co riesit.
Nechceme ziadne upravy len pravidelne 1x tyzdenne vykosit travu aby sme si mali kde dat deku uterak, tak ako to je v sabinove, v piwnicnej, vysnych ruzbachoch-Len pokosena trava.

To fakt mame vsetky peniaze odnasat do sabinova?
Uz dost tych vyhovoriek-chceme odpoved od primatora ktoreho sme volili!
05. jún 2018

Jozef

Dobry den chcem sa opytat ci by sa dal dat tento podnet opet medzi prve popredne podnety a tiez poslat primatorovy kedze ide leto a travnik nepokoseny-a opet mesto nema ziaden zaujem aby sa ludia mohli vonku poopalovat pri skoro ziadnych imvesticiach len vykosena trava a spojazdnena vonkajsia sprcha ,tak ako to maju na obdobnej plavarni vo svite,ziaden vonkajsi bazen len plocha pre ludi ktory sa chcu okupat a aj pooplaovat,dakujem.
06. jún 2018

Odkazprestarostu.sk

Pozdravujem Vás Jozef,

podnet bol znovu zaslaný mestskému zastupiteľstvu.

S pozdravom administrátor portálu Damián Stolár.
30. jún 2019

Michal

Dobry den chcem sa opytat ci by sa dal dat tento podnet opet medzi prve popredne podnety a tiez poslat primatorovy kedze ide leto a travnik nepokoseny-a opet mesto nema ziaden zaujem aby sa ludia mohli vonku poopalovat pri skoro ziadnych imvesticiach len vykosena trava a spojazdnena vonkajsia sprcha ,tak ako to maju na obdobnej plavarni vo svite-mesto sa len 3 roky vyhovara a nedokaze sfunkcnit vonkajsiu plochu,tak isto teraz v lete plavaren praska vo svikoch preco nepredlzite otvaraciu dobu do 21:30,preco to kazdy rok treba neustale pripominat,to mesto nema dost ludi ktory su za taketo veci plateny....

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania