Prístup ku kontajnerom a rozjazdený zelený pás.

Zodpovednosť za riešenie: Stará Ľubovňa

V riešení

Vykopaná jama už 3 mesiace, asi na spevnenie plochy pod kontajnery, zabraňuje prístupu k niektorým kontajnerom na triedený odpad a rozjazdený zelený pás medzi bl. "T" a "U1", kde si veselo jazdia vozidlá z a na komunikáciu označenú jednoznačne ako chodník pre chodcov.

27. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň a ďakujeme za Váš podnet. Riešením by bolo rozšíriť parkovacie miesta v časti, kde sú dnes umiestnené kontajnery a súčasne posunúť kontajnery na miesto, kde autá nelegálne vchádzajú do medziblokových priestorov. Prejdeme si tento podnet v priebehu mesiaca august a navrhneme riešenie.

Ing.Aleš Solár, prednosta MsÚ
22. september 2017

Jozef

Prísľub Mesta, že podnet bude riešený pri rozšírovano prakovacích miest, ktoté boli neďaleko realizované, avšak doposial k náprave nedošlo.
22. september 2017

Odkazprestarostu.sk

Ďakujem za stanovisko. Podnet znova preposielam samospráve.

S pozdravom administrátor portálu pre Starú Ľubovňu
28. september 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

V minulej odpovedi som načrtol jedno z možných riešení s tým, že by vznikli parkovacie miesta nadväzujúce na existujúce miesta (na obrázku vľavo ako stojí čierna dodávka). Kontajnery by sa v tom prípade presunuli doprava na miesto, kde dnes autá vchádzajú do medzibloku a tým znehodnocujú vjazd po tráve. Nešťastným riešením sa javí fakt, že vchody sú otočené do vnútrobloku, čo znamená, že ak príde napr. sanitka musí tadiaľ vojsť. Na druhej strane existujú 3 možné vjazdy do vnútrobloku a tento je jediný, kde sa vchádza po tráve. Z môjho pohľadu by vystačili aj 2 vjazdy,a tento by vedel byť uzavretý. Prejdem si to ešte s kolegom z dopravy a príjmeme definitívne rozhodnutie budúci týždeň.

Ing.Aleš Solár, prednosta MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania