Chodník v dezolátnom stave

Zodpovednosť za riešenie: Stará Ľubovňa

Vyriešený
meno
Ladislav Duranka 18. mája 2018

Je mi jasné, že tento chodník spadá pod správu VÚC, no nie je možné zo strany mesta dôraznejšie apelovať na VÚC, čo sa týka rekonštrukcie? Vzhľadom k tomu, že ide o jeden z najviac vyťažených chodníkov v meste, kde prejde denne z autobusovej a vlakovej stanice veľké množstvo ľudí, bolo by dobré už konečne tento úsek po rokoch aj začať riešiť.

22. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň a ďakujeme za Váš podnet. Plne si uvedomujeme, že tento chodník je v dezolátnom stave a že pri jeho frekvencii je to možno aj naj-využívanejší chodník v Starej Ľubovni. Mesto podalo projekt riešenia cyklodopravy v meste, ktorého súčasťou by mala byť aj rekonštrukcia tohto chodníka, ktorý by sa rozšíril o cyklistický pás a súčasne sa opraví chodník pre chodcov. Momentálne čakáme na vyhodnotenie tohto projektu. Ak v projekte nebudeme úspešní budeme tento chodník realizovať z vlastných zdrojov mesta.

Ing.Aleš Solár, prednosta MsÚ
14. marec 2019

Ladislav Duranka

Dobrý deň,

Ako dopadol projekt riešenia cyklodopravy v meste? Počíta sa v tomto roku s kompletnou rekonštrukciou chodnika z projektu alebo sa to bude riešit nakoniec svojpomocne?

Vdaka!
11. november 2019

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň prajem,

týmto mením status na vyriešený kedže chodník je už v prevádzke.

S pozdravom Damián Stolár

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania