Rozrastené kríky na parkovisku na Mierovej ulici

Zodpovednosť za riešenie: Stará Ľubovňa

Vyriešený
meno
Riešiteľ 06. júna 2018

Na parkovisku na Mierovej ulici od č. 40 po č. 54 sú rozrastené kríky od začiatku parkoviska až po jeho koniec. Začína to od betónového múru pod cestou kde kríky ničia murivo a škriabu autá až po koniec parkoviska kde kríky padajú do áut a komplikujú parkovanie. Podľa mňa by sa to dalo vyriešiť výrubom nežiaducich kríkov, aby to naďalej nekomplikovalo parkovanie na danom parkovisku. Ďakujem.

12. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň a ďakujeme za Váš podnet. Správca verejnej zelene Ekos s.r.o. zrealizuje odstránenie náletov
drevín pri múre a orezanie krovín pri parkovisku.

Ing.Miroslav Pristaš, referent životného prostredia MsÚ
14. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, podnet bol vyriešený.

Ing.Miroslav Pristaš, referent životného prostredia MsÚ
15. jún 2018

Riešiteľ

Podnet považujem za čiastočne vyriešený. Bolo by vhodné, aby bol kopec viac vyčistený od náletových drevín a kríkov. Skončili ste cca v polovici parkoviska, ďalej ako je vidieť na Vašej fotografii, tak tie kríky na konci na pravej strane stále padajú do áut. Bolo by vhodné, aby aspoň jeden a pol metra od áut bol čistý kopec, aby sa dalo niečo vybrať aj z kufra a aby to nemuselo byť parkovanie nadoraz. Tie kríky nijako nespevňujú ten kopec. Taktiež je potrebné myslieť trošku do budúcna, aby nebolo potrebné dávať takýto podnet každým rokom pretože kríky sa veľmi rýchlo rozširujú na danom mieste.
02. júl 2019

Riešiteľ

Podnet by bolo vhodné pripomenúť samospráve, keďže celý kopec je znova zarastený, neudržiavaný a sú na ňom otrasné dreviny a nie okrasné. Každý rok sa opakuje to isté, sú tam náletové dreviny a kry, ktoré špatia. Podotýkam, že takto osekané kríky ako ste odfotografovali dorástli za príliš krátku dobu do veľkých rozmerov. Bolo by dobré vyčistiť celú časť kopca od parkoviska po vrch.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania