Mestská plaváreň - otváracia doba

Zodpovednosť za riešenie: Stará Ľubovňa

V riešení
meno
Peter 18. júla 2018

Dobrý deň,
chcel by som sa opýtať, či mesto / Slobyterm neuvažuje nad zmenou otváracej doby plavárne počas letných mesiacov ako to bolo napr. aj minulý rok.
Myslím si,že by to privítali viacerí ľudia / plavci, pretože počas prázdnin je návštevnosť vyššia a niekedy je plávanie nekomfortné.
Ďakujem za odpoveď.

23. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň a ďakujeme za Váš podnet.

O odpoveď sme požiadali spoločnosť Slobyterm, s.r.o., ktorá má mestskú plaváreň v prevádzke. Vzhľadom na to, že p.riaditeľ mal dovolenku odpoveď poskytneme do konca tohto týždňa, 27.7.2018.

Ing.Aleš Solár, prednosta MsÚ
24. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Spoločnosť SLOBYTERM spol. s r.o. vyhodnotila efektívnosť využitia krytej plavárne počas predĺženej otváracej doby od 19.30 hod. do 21.00 hod. cez letné prázdniny v roku 2017.
Z vyhodnotenia vyplýva, že v čase od 19.30 hod. do 21.00 hod. krytu plaváreň navštívili denne v priemere traja ľudia.
Priemerné mesačné výnosy v uvedenom čase boli vo výške 150 € a priemerne mesačné mzdové náklady spolu s odvodmi do poisťovni dosiahli čiastku 450 €.
Návštevnosť nesplnila očakávania spoločnosti a z uvedených dôvodov spoločnosť v roku 2018 otváracie hodiny nepredlžila.

Prosíme návštevníkov plavárne , aby využívali otváracie hodiny , ktoré sú momentálne v čase od 8.00 hod. do 19.30 hod.

Ďakujeme za pochopenie!

Ing.Milan Malast, riaditeľ spoločnosti Slobyterm, s.r.o.
01. júl 2019

Jozef

Lipová-Verejné služby-iné

Prosim o reakciu mesta preco sa nevyjadrilo v roku 2018!To treba kazdy rok pripominat ze v lete je enormny zaujem o plavaren a mesto v tichucku si len sedi a nic caka len na podnet a reaguje neskoro...
Aj tento rok nedokaze otvorit vonkajsiu cast??? Opet mame vsetci chodit mimo lubovne odnasat peniaze ktore mohli ist nasej plavarne,od zajtra je 1.jul.
Keby to mal sukromnik za 24 hodin da do prevadzky vonkajsiu cast-pristup ,a tak isto predlzi otvaraciu dobu,mesto pouzije zas len vyhovorky neda sa nemozme nevieme,a kym napisu odpoved bude po lete....
Vdaka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania