Dlhoročné výtlky

Zodpovednosť za riešenie: Stará Ľubovňa

Neriešený

Tieto výtlky sú dlhodobo neriešené.

04. december 2013

Michal

Ulica Vsetinska a ulica Zimna
05. december 2013

VPS

Žiaľ to niesu výtlky ale prekopavky k súkromným domov , ktoré mali dát do poriadku majitelia domov."plyn,voda.."
05. december 2013

Michal

Vazene VPS

Prekopavky, neprekopavky netreba sa vyhovarat, pretoze vdaka nam vodicom (platcom dani) mate pracu aku mate a je to Vasa povinnost udrziavat cesty v schodnom a uhladnom stave. V ostatkych statoch Europy napr. Nemecku sa na taketo veci spravca ciest a komunikacii nevyhovara cesty su krasne uhladne a co najviac bezpecne. A hlavne si myslim ze povrch tychto komunikacii je uz dlhe roky po svojej zivotnosti .... takze. Niekde za 30 rokov sa povrch vzmiena aj 10 krat. Takze tieto peniaze, ktore ste doteraz usetrili za tychto 30 rokov musite teraz uz konecne investovat. Tymto Vas My obcania velmi pekne a slusne ziadame o napravu nabuducu jar 2014. Prosim Vas len ziadne vyhovorky. Dufam, ze nechcete problemy tiesit ak uz sa nieco neprijemne stane alebo nebodaj nejaky smrtelny uraz.

Prajem pekny vecer.
07. december 2013

richard

tak nech VPS a mesto riesi, ze to niekto nedal do poriadku a nie nech sa vyhovara ze to mali dat do poriadku majitelia domov ..... ved niekto musi byt za to zodpovedny a podla mna to je mesto a ked mestsky majetok poskodia obyvatelia, mali by niesť nasledky z toho plynuce ..... pokial je za to zodpovedny vlastnik bytu, tak nech sa paci, mame zakonne prostriedky vymahat skody ktore sposobil
09. december 2013

Odpoveď samosprávy

Asfaltovanie miestnej komunikácie ul. Zimná s rozpočtovým nákladom 168 192 eur nebolo v rámci Rozvojového programu mesta na rok 2013 schválené Mestským zastupiteľstvom pre nedostatok finančných prostriedkov.
V návrhu RPM na rok 2014 Mesto Stará Ľubovňa plánuje vynaložiť v rámci výstavby a údržby miestných komunikácií 141 857 eur :
- na vysprávky v meste 18.000 eur,
- na dopravné značenie prechodov a vymenu dopravných značiek 10 000 eur,
- na asfaltovanie miestnej komunikácie v Podsadku (autobusová stanica - Marmon) 32 000 eur.
- na ročnú splátku úveru za ukončenú 1. etapu obnovy miestnych komunikácií uhradí 81 857 eur.
V návrhu RPM sú uvedené aj investície na výstavbu a údržbu miestných komunikácií finančne nekryté v rozpočtovom náklade celkom 662 871 eur. Mestské zastupiteľstvo pri schvaľovaní RPM bude prihliadať na potreby mesta a jeho občanov, ale len v rámci finančných možností mesta. Mesto na Rozvojový program mesta 2014 plánuje cca 400 500 eur.

Mgr. Rudolf Žiak, prednosta MsÚ Stará Ľubovňa

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania