Nedoriešený prechod pre chodcov - ul. Popradská

Zodpovednosť za riešenie: Stará Ľubovňa

Vyriešený
meno
Michal 21. decembra 2013

Taaak ludkovia mam dalsiu pikosku, teda zahadu v nasom mestecku.
Drahi Pani a Damy, tak tento prechod pre chodcov, ktory sa denno denne pouziva pre bezpecnost chodcov, Vas navedie priamo do KANALIZACIE / co v pripade vacsieho dazda si neviem predstavit/ a navyse vas to navedie aj na vysoky 25 cm OBRUBNIK, ktory je tam z nepochopitelnych dovodov, a navyse nie je tem ziaden druhy PRECHOD PRE CHODCOV, ktory by Vas navigoval v dalsej ceste, proste skoncite priamo v cudnej, trapnej a hlupej situlacii. Tak ako tri chyby na jednom mieste a nikto z kompetentnych si to vobec nechce vsimnut!!!! a vyriesit !!!! tak to je abslutny vrchol !!!! Mesto vobec neriesi ziadnu situaciu v meste tykajucu sa chodcov. Nespominam uz vobec neudrziavane chodniky v celom meste. Clovek sa pri ceste mestom citi ako na ladovej ploche pripravenej na hokejovy zapas. Vopred dakujem zodpovednym za odstranenie tychto preslapov.

21. december 2013

Richard

Absolútny súhlas. Priechod pre chodcov by mal prepájať 2 chodníky cez cestu a nie ako tu, keď prepája chodník s parkoviskom. + tento priechod je vodičmi v plnej miere ignorovaný a chodcovia sa musia vodičom hodiť pod auto aby im zastavil.
21. december 2013

Odkazprestarostu.sk

:) Chodník smerujúci hneď na ďalšiu križovatku (T) :D
Obídenie chodníka zasahuje až na cestu pokiaľ niekto nechce prejsť s kočiarom cez obrúbnik... V tomto sa dúfam nemýlim.. Mamičky by o tom určite vedeli rozprávať.

Prispievateľ a administrátor Damián S.
29. december 2013

Svatopluk

Na druhej strane tohto prechodu je príkazová značka "Prejdite na druhú stranu".
Týka sa to chodcov alebo vodičov?
03. január 2014

Uhlik

Tá príkazová značka je naozaj na zamyslenie, pretože ak chce ísť niekto od Kauflandu do Orange, tak musí ísť cez tento trápny priechod k tržnici, potom priechodom pri Tiamo smerom ku pošte a v kopci priechodom smerom ku Gymnáziu a potom dole chodníkom a schodíkmi sa dostane až ku Orange, čo je cesta tak na 5 až 10 minút. Ak príkaz nedodrží, tak je v Orange asi za 15 sekúnd priamo :) ...
26. február 2014

Odpoveď samosprávy

Bodová závada na Ul. Popradskej bola prerokovaná so správcom miestnych komunikácii a chodníkov za účasti projektanta s tým, že projektant po výškovom a smerovom zameraní navrhne spôsob úpravy nielen samotného obrubníka /ktorý slúži na zábranu od dažďových vôd do dvora a suterénu prevádzky autoservisu/ ale aj celkovú úpravu chodníka s napojením na jestvujúci chodník od LIDLA a vyústením pri kiosku. Súčasťou návrhu bude aj umiestnenie vodorovného dopravného značenia priechodov pre chodcov cez štátnu cestu III. triedy a cez parkovisko.

Michal Sovič, oddelenie výstavby ÚR a ŽP, MsÚ Stará Ľubovňa

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania