Reklama v strede pešej zóny

Zodpovednosť za riešenie: Stará Ľubovňa

Vyriešený
meno
Richard 21. decembra 2013

Absolutne nerozumiem či to mestský policajti zo všetkých tých kamier čo sú na pešej zóne nevidia alebo im je ťažko ísť do predajne a oznámiť im že táto reklama nemá čo na pešej zóne robiť. V žiadnom prípade nežiadam pokutovanie takýchto prehreškov, len myslím si že niečo také by si vo vyspelej krajine nikto nedovolil a pokiaľ by si dovolil tak by mu to hned bolo zatrhnuté. Nech si predajne umiestňujú svoje reklamy pred prevádzky ale ked je reklama vzdialená 50 metrov od nej podla mna nie je košér. Majme pekné mesto a nenechajme si ho kaziť takýmito maličkosťami, ktoré robia naše mesto výrazne škaredším.

04. január 2014

Richard

Chcel by som upozornit ze daná reklama je uz umiestnovaná pri predajni a tak by som bol rad pokial by bol tento podnet zmazany, kedze uz stratil svoje opodstatnenie. Neviem ci je to zasluhou mesta alebo si predajca vsimol podnet na tomto webe ale v poslednych dnoch a tyzdnoch tam uz reklama nebola. S pozdravom, iniciator podnetu.
22. január 2014

Richard

opäť by som chcel dat do pozornosti tuto reklamu ... ktora opať stoji tam kde stala predtym ...... ziadam teda aby bol podnet preklasifikovany ako nerieseny

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania