Chodník popred autoservis

Zodpovednosť za riešenie: Stará Ľubovňa

Vyriešený
meno
Martin Boles 25. decembra 2013

Prvotným odkazom pre starostu, mal byť vyznačeny obrubník, ktorý veľmi nebezpečne križuje chýbajúci chodník vedúci k Lidlu. Keďže chýba aj chodník, chcem upozorníť aj na to. Ak by sme však chodník ukončili v mieste problematického obrubníka stále je tu dalšia chýbajúca čast chodníka a veľkorysý vstup na parkovisko, ktorý je zbytočne predimenzovaný. Naviac by som pripomenul, že jeden z najvyťaženejších priechodov v SL by mohol byť viac viditeľný a úrovňovo vyvýšený. To už na odkaze pre starostu bolo spomenuté tuto: https://www.odkazprestarostu.sk/stara-lubovna/podnety/6924/velmi-zaujimavy-prechod, poďakovanie ide pripsievatelovi Michalovi. Náčrt lepšieho riešenia môžte vidieť tuto: http://www.martinboles.com/chodnik-popred-autoservis-a-priechod-cez-cestu/

29. december 2013

Svatopluk

Na druhej strane tohto prechodu je prikazova znacka "Prejdite na druhu stranu".
Tyka sa to chodcov alebo vodičov?
26. február 2014

Odpoveď samosprávy

Bodová závada na Ul. Popradskej bola prerokovaná so správcom miestnych komunikácii a chodníkov za účasti projektanta s tým, že projektant po výškovom a smerovom zameraní navrhne spôsob úpravy nielen samotného obrubníka /ktorý slúži na zábranu od dažďových vôd do dvora a suterénu prevádzky autoservisu/ ale aj celkovú úpravu chodníka s napojením na jestvujúci chodník od LIDLA a vyústením pri kiosku. Súčasťou návrhu bude aj umiestnenie vodorovného dopravného značenia priechodov pre chodcov cez štátnu cestu III. triedy a cez parkovisko.

Michal Sovič , oddelenie výstavby ÚR a ŽP, MsÚ Stará Ľubovňa
27. február 2014

Martin Boles

Dakujem za odpoved, tesim sa na riesenie. Dokonca by som privital keby som mohol do projektu nahliadnut a pripadne okomentovat.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania