Doplnenie ihriska o ďalšie hrazdy na cvičenie

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Vyriešený
meno
Martin 07. januára 2014

Dobrý den,
chcel by som Vás poprosiť o doplnenie ďalšej hrazdy na ihrisku kde sa deti hrajú zo škôlky zo ZŠ komenského 6. Myslím to ihrisko kde sa da cvičiť. želali by sme si ako su tie 2 hrazdy jedna menšia a druhá vyššia, aby bola doplnená ešte jedna vyššia hrazda, aby sa lepšie cvičilo aj vyššým osobám. Taktiež je to potrebné aj na niektoré cviky.

07. január 2014

Odpoveď samosprávy

Detské ihrisko je v správe OZ Naša Ľubovňa. Doplnenie ďalších prvkov je preto na ich rozhodnutí.

Mgr. Rudolf Žiak
prednosta MU
10. január 2014

Ľuboš Tomko

Aj keď daný prvok je podľa certifikačného štítku určený pre osoby od 6 rokov , teda aj pre dosplé osoby, ihrisko je prioritne určené pre deti v predškolskom a školkom veku. Navrhované dobudovanie tretej hrazdy, nie je možné pretože daný prvok by nebol certifikovaný čo je problém z hľadiska prevádzkovania detského ihriska. Plnohodnotá hrazda, na ktorej by sa dali robiť zhyby prípadne vymyky môže byť umiestnená v plánovanom fitparku pri ZŠ Komenského. Zaleží od výberu jednotlivých prvkov fitparku a výšky finančných prostriedkov, ktoré budú určené na danú akciu. Mesto má zatiaľ vyčlenených 2500,00 €.
Priklady:
1. http://www.seniorpark.eu/sl/hrazda-pevna-2/
2. http://www.mojeihrisko.sk/produkt/311-hrazdy_na_vytahovanie_trupu/
3. http://www.colmex.sk/produkty/rad-lk/lk-24-rebriny-a-hrazdy/
26. február 2014

Rudolf Žiak

MsZ v Starej Ľubovni schválilo v rámci Rozvojového programu mesta na rok 2014 fin. krytie na akciu Fit - park pre seniorov - Sídlisko Západ. (2.500 eur) Realizácia 1. etapy sa plánuje v mesiaci apríl - máj 2014.
06. august 2014

Rudolf Žiak

V mesiaci jún bol sprístupnený Fit - park pre seniorov na sídlisku Západ. Investičná akcia v hodnote 7.300 eur bola realizovaná vďaka sponzorským príspevkom a v spolupráci s firmou EKOS s.r.o.
http://www.staralubovna.sk/resources/App/201408061437440.fitnes.jpg

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania