Schody k obchodnemu centru

Zodpovednosť za riešenie: Stará Ľubovňa

Neriešený
meno
Martin Boles 10. januára 2014

Obchodné centrum stojí ešte len pár mesiacov, ale už teraz sa vychodili prirodzené chodníčky a skratky. Myslím, že spojenie od stanice k centru (resp. naopak) jednoznačne chýba. Chodci si skracujú cestu zo zadnej strany nákupneho centra. Nik tu nemyslel na ľudí, ktorí chodia pešo. Celý komplex je tak vybudovaný len pre vodičov automobilov.

Náčrt lepšieho riešenia na http://www.martinboles.com/schody-k-obchodnemu-centru/

15. február 2014

teha

Fajn návrh, zišiel by sa chodník aj z druhej strany od gymnázia. Peší tie skratky už využívajú, odpadky sa popri cestičkách pekne kopia.
Tipujem ale, že to nie sú pozemky mesta. A na slušné riešenia pre chodcov nie sú peniaze a asi ani vôľa.
26. február 2014

Odpoveď samosprávy

Navrhované riešenie pešieho prepojenie od stanice k obchodnému centru sa nachádza na súkromných pozemkoch vlastníka TREI Real Estade Stará Ľubovňa s.r.o. , Vysoká 2/B, Bratislava. Mesto bude iniciovať prevádzkovateľa obchodných jednotiek aby sa týmto návrhom pešieho prepojenia zaoberal.

Ing.arch. František Benko , oddelenie výstavby ÚR a ŽP, MsÚ Stará Ľubovňa
27. február 2014

Martin Boles

dakujem za odpoved. Hadam sa to niekde pohne.
07. marec 2014

Rudolf Žiak

Verím v dohodu s majiteľom pozemkov.
23. marec 2014

Julka

Ľudia nebuďte rozmaznaní. Na týchto miestach nikdy schody ani chodník neboli, tak načo to meniť. Trošku pohybu ešte nikomu neuškodilo. V meste je veľa iných dôležitejších problémov, ktoré treba riešiť. Napr. chodník z mesta na stanicu. Toto je dôležité a nie nejaký chodníček od gymnázia ku Kauflande.
23. marec 2014

Martin Boles

problem je ze ludia su rozmaznani a preto na mieste kde boli odjakziva polia vyrastol kaufland pre este lenivsich vodicov automobilov. ak nebude vybudovana dostatocna infrastruktura pre chodcov tak jediny pohyb ktory budu miestny obyvytelia vykonavat je preradzovat pakou na aute. v amerike nasledkom vravia obezita, myslim ze v statistikach obezity je slovensko este horsie ako USA, takze treba sa o chodcov starat.
schody od gymnyzia ku kauflandu su podla mna nepotrebne, ale mozno sa mylim, neviem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania