Chodník na Mýtnej a priechod cez Popradskú

Zodpovednosť za riešenie: Stará Ľubovňa

Neriešený
meno
Martin Boles 20. januára 2014

Na ulici Mýtnej už veľa rokov chýba chodník, ktorý by spojil Ľudí zo Zámockej, Zámoyského, Mýtnej a celého Podsadku s mestom. Všetci chodci musia v tomto úseku prechádzať po vozovke. Taktiež chýna priechod na Popradskej ulici, ktorý by nadväzoval na tento chodník a tak sú ľudia v tomto úseku odkázaný veľa krát na riskantné prechádzanie cez cestu.

Lepšie riešenie na http://www.martinboles.com/chodnik-na-mytnej-a-priechod-cez-popradsku/

20. január 2014

KS

Vyborne spracovaný vizual.)

...sice z hradu peši nechodia iba vidláci :D just natural village people :D, ale aj tí by už tiež radi prechádzali cez cestu bezpečne a po chdníku Ukažka krkolomnej cesty a kolíznych miest z hradu a Mytnej ul. tu http://www.youtube.com/results?search_query=groteska%20sl&sm=1
20. január 2014

KS

20. január 2014

Andrea

Tento vizualizovaný úsek je najnebezpečnejši úsek pre peších na ceste centrum - hrad
21. január 2014

Dáša

Tak náhodou,myslím si, že pešo do mesta chodí dosť ľudí, vzhľadom k tomu, že MHD chodí málokedy. A večer keď idem na pivo, tak idem tiež peši (nie každý je pohodlný a ide taxíkom) :))
26. február 2014

Odpoveď samosprávy

Na realizáciu zámeru výstavby chodníka na Mýtnej ulici s prepojením na Popradskú ulicu má mesto spracovanú projektovú dokumentáciu, v ktorej sú riešené uvedené problémy. Realizácia tejto akcie je zaradená do rozvojového programu mesta zatiaľ ako finančne nekrytá na rok 2014. Výstavba tohto chodníka závisí od finančných možnosti mesta a schválenia akcie poslancami mestského zastupiteľstva.

Ing. arch. František Benko, oddelenie výstavby ÚR a ŽP, MsÚ Stará Ľubovňa
27. február 2014

Martin Boles

Dakujem za odpoved. Vela ludi by privitalo skore vyriesenie situacie.
11. august 2015

Slavo

Chodnik moze viest aj po novopostavenom protipovodnovom vale a prechadzat popod most. Pre chodcov je to bezpecnejsie a nespomali sa tym cestna premavka.
11. august 2015

Martin Boles

Urcite by nebolo zle popri cyklotrase na vale mysliet aj na chodcov, ale ponechal by som aj moznost na rychle pesie prepojenie, na ktore su chodci zvyknuty. ak by to slo popod most, na druhej strane by musela byt vybudovana rampa, co tiez predlzi cestu chodcom a zvysi naklady.
A to nehovorim o tom, ze ak by sa to riesilo popod most, tak by to bolo vyuzivane tak na 20%, bezbecnost by sa nezvysila, kedze by chodci nadalej prechadzali cez cestu bey priechodu pre chodcov. V modernom zahranici(zapadna a severna Europa) je bezne spomalovat automobilovu dopravu.
06. november 2016

Ladislav Duranka

Prechod prechodcov na Popradskej ulici

Dobrý deň,

Už ubehol nejaký ten čas od výstavby chodníka na Mýtnej ulici, preto by som sa rád opýtal, kedy konečne bude zrealizovaný aj prechod pre chodcov na Popradskej ulici napájajúci sa na tento chodník?

Za odpoveď a vyriešenie vopred vrelá vďaka!

S pozdravom,
Ladislav Duranka.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania