Problém so susedom

Zodpovednosť za riešenie: Stará Ľubovňa

Vyriešený
meno
Martina 21. februára 2014

Dobrý večer, neviem, či môj problém patrí práve sem, ale už naozaj neviem ako ho riešiť. Cca. pred rokom sa vedľa nás nasťahovala rodina a odvtedy je obrovským problémom pach, ktorý sa z ich bytu tiahne. Nie len cigarety, ale aj odporný pach, ani neviem z čoho. Mám malé deti, pričom syn je alergik a fakt toho máme plný byt. Nehovorím o spoločných priestoroch. Tam sa dá prejsť tak jedine s maskou. Moju dcéru napína, vždy keď vkročíme na chodbu. Je to už fakt na nevydržanie. Na moje upozornenia ani prosby nereagujú. Môžete mi poradiť na koho sa obrátiť? Ďakujem.

21. február 2014

Odpoveď samosprávy

Riešte to v prvom rade cestou správcu bytového domu, ktorý zabezepečuje správu a režim v bytovom dome. Môžte sa obrátiť aj na príslušný štátny orgán, ktorý zabezpečuje štátny dozor vo veci ochrany zdravia obyvateľstva v zmysle zákona t.j. Regionálny úrad verejného zdravotníctva so sídlom v Starej Ľubovni, Obrancov mieru 1, Stará Ľubovňa.

Ing.Pristáš Miroslav, referát žp MsÚ v SĽ
21. február 2014

Martina

Ďakujem, za rýchlu odpoveď.
23. marec 2014

Martina

Takže po kontaktovaní správcu a jeho následnej reakcie, máme po roku konečne normálny vzduch na chodbe, rovnako sa pani suseda konečne spamätala a dokonca si kúpila aj metlu a podieľa sa na upratovaní spoločných priestorov. Síce to nie je nič moc, ale aspoň sa rozhýbala. Ďakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania