Chýbajúca a rozpadávajúca sa podlaha pešieho mosta a odpadky

Zodpovednosť za riešenie: Stará Ľubovňa

Vyriešený
meno
Svatopluk 25. februára 2014

Drevené dosky na pešom moste pri skrutkárni: jedna doska chýba- je to nebezpečné hlavne v noci- a ostatné sa pravdepodobne čoskoro rozpadnú. Piliere mosta sú ponorené vo vode. Cesta od sídliska cez tento most po železničnú a autobusovú stanicu je plná odpadkov.

25. február 2014

juro

fotky ako z rozvojovej krajiny....mesto je priserne spinave!!! a zberaci odpadkov a VPSari sa motkaju v parku pri kostole, ci v okoli MU...co tak rozsirit svoje posobisko
26. február 2014

Odpoveď samosprávy

Lávka bola opravená dňa 26.2.2014. Odpadky budú odstránené v najbližších hodinách.


Mgr. Rudolf Žiak
prednosta MsÚ
26. február 2014

teha

Podobný podnet (odpadkový chodník ...z 13.2.) už je označený ako vyriešený a zrejme nie je. Mesto by malo zahrnúť do pravidelného čistenia aj túto lokalitu. Aj keď celý chodník asi nie je výlučne na pozemkoch mesta (cit: Vlastníci pozemkov aj napriek upozorneniam zo strany mesta len v ojedinelých prípadoch vykonajú nápravu.), je to verejný chodník (veď aj lávka sa budovala pre chodcov) a treba sa začať starať- osadiť smetné koše a pravidelne upratovať. Súhlas s Jurom vyššie.
11. marec 2014

Rudolf Žiak

Aj táto lokalita je už pravidelne čistená.
13. marec 2014

juro

A co odpad v Jakubianke, cakame ze ho splachnu jarne dazde? ....taktiez breh Popradu pod hojdacim mostom je brutalne spinavy....potom okolie cesty pri novej ochrannom vale na zaciatku Mytnej ulice, okolie kolajnic a brehy svahov smerom na Zamocku ulicu ....???

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania