Rozbitá cesta na Jarmočnej (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: Stará Ľubovňa

V riešení
meno
Zlatica 03. júna 2020

Prosili by sme o opravu mestskej cesty ktorá je medzi domami na ul.Jarmocna už roky teda pravdepovediac mesto tú prístupovú cestu nikdy ešte neopravovalo, platíme si dane ako všetci občania tak aspoň raz za život by sme prosili vyliať asfalt.Za vybavenie vám ďakujeme.

16. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň a ďakujeme za Váš podnet. Tohto roku sa sústredíme finančne na ulicu Vansovú ako prepojenie ulíc Okružná a Levočská. Ostatné asfaltové práce na miestnych komunikáciách navrhujeme pozastaviť. Túto akciu vieme zaradiť do návrhu Rozvojového programu mesta na rok 2021.
Kto? Mesto Stará Ľubovňa
Kedy? 2021

Ing.Aleš Solár, prednosta MsÚ
13. marec 2021

Zlatica

Jarmočná-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Dobrí deň chcem ešte raz upozorniť na rozbitú mestskú cestu už sme o ňu upozorňovali minuli rok ale už je teraz v katastrofálnom stave.Jedna sa o cestu medzi bytovkou a rod.domamy na ul.Jarmocna.Boli by sme radi keby sa dala vyasfaltovat ešte nikdy mesto asfalt na ňu nedávalo Ďakujeme občania z ul.Jarmocna.
20. júl 2022

Zlatica

Jarmočná-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Dobrí deň už dlho žiadame o opravu tejto pristupovej cesty ku domom a žiaľ doteraz nám nebolo vyhovené.A sme rovnako platcovia daní ako ostatný obyvatelia v tomto meste. Za skoré vybavenie našej žiadosti vopred ďakujú občania z ul.Jarmočná
20. júl 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný samospráve s upozornením na aktualizáciu.

S pozdravom,
Admin
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania