Hviezdoslavova-Verejné služby-optická sieť

Zodpovednosť za riešenie: Stará Turá

Uzavretý
meno
Dušan 01. novembra 2021

Dobrý deň, už pár mesiacov nám "robia" optiku na ulici. O ulicu ďalej, to boli schopní spraviť za 2 týždne a nám už 4 mesiace nejde poriadne intenet. Poskytovateľ internetu povedal, že je to kvôli "zavádzaniu" optiky. Tak by ma zaujímalo, kedy a či vôbec to bude spravené. Pretože ak to mohlo byť o 200 metrov inde spravené za 2 týždne, verím tomu ze aj tu by sa to dalo zvládnuť za ten istý čas ;)

19. november 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Barbora Peregrim
Odkaz pre starostu
[email protected]
30. december 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, pán Dušan,
ďakujeme za podnet. Odborné a výkopové práce spoločnosť ukončila podľa dohody v mesiacoch september a následné úpravy, koncom októbra. O Vašom probléme sme informovali vedenie spoločnosti, ktorá zavádza optickú sieť v danom mieste. Upozornila nás, že uvedený problém s poskytovaním internetových služieb nesúvisí s budovaním novej optickej siete, ale mohlo dôjsť k poškodeniu existujúceho vedenia. V prípade, že daná situácia i naďalej u Vás pretrváva, je potrebné kontaktovať Vášho poskytovateľa internetových služieb, ktorý bude tento problém nefunkčnosti a výpadkov riešiť s príslušným správcom siete.

Mgr. Miroslav Krč, MsÚ Stará Turá
13. september 2022

Dušan

Dobrý deň, po roku sa zmenilo len to, že nám rozkopali chodníky, jeden síce začali pokládať ale nevyplnili priestory medzi dlažbou, druhý celý rozkopali a dva týždne nám tu nechali diery. 2 mesiace a stále nič. Ak to do zimy nebude hotové, naruší sa statika plotov a môžu spadnúť. Bude to tento rok hotové alebo sa mame pripraviť a zaistiť si plot aby nám nespadol?
14. september 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve so žiadosťou o vyjadrenie.

S pozdravom,
Admin
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.