Aktualizovať podnet
Neprehľadná križovatka

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Neprehľadná križovatka

Zodpovednosť za riešenie: Stará Turá

Uzavretý
meno
Marek 23. októbra 2018

Prosím o prehodnotenie nedávno novoznacenej križovatky pri penzióne Mlyn. Všetko by bolo v poriadku, jedná sa ale jeden problematický smer. Ak idete smerom od ulice SNP a odbocujete na vedľajšiu Hurbanovu, odbočovanie je nebezpečné. Skrátka za zákrutu uvidíte až keď vojdete do protismeru. Je to denný hazard. Aký bol problém v predošlom riešení?
Ďakujem.

26. október 2018

Odpoveď samosprávy

Žiadosť o zmenu dopravnej situácie na ceste III/1211 (Ul. Podjavorinskej), ktorá bola doručená na mestský úrad, sme postúpili ešte v roku 2017 na riešenie TSK Trenčín, nakoľko sa nejedná o miestnu komunikáciu a mesto Stará Turá nemá kompetencie pre riešenie takejto dopravnej situácie. Bol vypracovaný projekt zmeny dopravného značenia. TSK Trenčín spolu so správcom komunikácií Slovenskou správou ciest Trenčín situáciu posúdili. Na odporúčanie Okresného riaditeľstva PZ v Novom Meste nad Váhom - Okresný dopravný inšpektorát v NM došlo k zmene prednosti v jazde na križovatke Ul. Hurbanova a Ul. Podjavorinskej.
Vašu požiadavku sme zaslali na Odbor dopravy Trenčianskeho samosprávneho kraja.



Jaroslav Martinus, MsÚ Stará Turá
05. august 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Stará Turá

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.