Akad. Pavlova-umiestnenie kamier

Zodpovednosť za riešenie: Stropkov

Uzavretý
meno
Roman Jakubco 27. decembra 2020

Dobrý deň. V poslednom čase sa množia škodové udalosti na autách v okolí Nemocnice Stropkov. Je to veľmi frekventovaný úsek s nedostatkom parkovacích miest (zvlášt ul. Ak.Pavlova) Za posledný mesiac viem o troch takýchto udalostiach kedy vodič ktorý spôsobyl škodu utiekol bez toho aby takúto udalosť nahlásil alebo aspoň zanechal "papierik". Z toho dôvodu sa chcem pýtať či by nebolo možné do tohto úseku 1-2 mestské kamery so záznamom aby bolo možné prípadných nezodpovedných šoférov vypátrať.

11. január 2021

Odpoveď samosprávy

V závere minulého roka mesto inštalovalo osem nových bezpečnostných kamier. V rámci predkladaného projektu bola plánovaná kamera aj na ul. akad. Pavlova, ale vzhľadom na krátenie rozpočtu zo strany poskytovateľa dotácie sme pristúpili k zníženiu počtu naplánovaných kamier. V budúcnosti však nevylučujeme, že v inkriminovanej časti mesta bude kamera inštalovaná.

JUDr. Marián Harmada, náčelník Mestskej polície
05. október 2023

Fero

Dobrý deň. Aká je momentálna situácia ohľadom umiestnenia kamier na Akademike Pavlovej a jednosmerky na Jilemnického? Za 2 roky od nahlásenia podnetu sa skoro každý deň stáva že pri parkovaní niekto poškodi zaparkované autá a z miesta ujde. Kedže tam nieje ani jedna kamera, nieje možné sa dopátrať vinníka....

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.