Chotčanská-chodník-rozkopaný

Zodpovednosť za riešenie: Stropkov

Neriešený

Tretí mesiac je rozkopaný chodník na Chotčanskej ulici a mesiac sa tam nič nerobí. Je to na obidvoch stranách a chodci to musia obchádzať po ceste, kde viaceré autá skúšajú svoju maximalnú rychlosť. Navyše jedna jama nie je dostatotočne chránená a môže tam spadnúť dospelý človek, dieťa či zviera.
Dokedy toto budete ignorovať, alebo čakáte až keď sa niečo stane??? Nevadí to kompetentným na MsÚ, MsP ani polícii? Či vari aj táto ignorancia patril k “úspešnému príbehu malého mesta”. A čo robia poslanci za tento obvod, či to vari nevidia/nechcú vidieť???

21. december 2021

Vlado

Podnet je označený ako “Neriešený”, s čím nesúhlasim - hneď na druhý deň po zverejnení podnetu boli obe jamy zasypané, čo chválim. Prečo to nebolo urobené skôr sa asi treba opýtať plynárov… Chodník ešte nie je daný do pôvodného stavu, počasie tomu nepraje, ale verím že v jari to už bude OK. Suma sumárum - za mňa palec hore 👍
22. december 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

status Neriešený je prideľovaný podnetu automaticky, ak samospráva nevloží k podnetu odpoveď do 14 dní od jeho pridania. Akonáhle budeme odpoveď samosprávy evidovať, administrátor zmení status podnetu na status V riešení, Vyriešený alebo Uzavretý podľa príslušného stavu.

Barbora Peregrim
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.