Ničenie trávnika

Zodpovednosť za riešenie: Stropkov

Vyriešený
meno
Vlado 07. júla 2015

V sobotu 4.7.2015 ráno bol ešte trávnik nepoškodený. Poobede už bolo vidno, že sa tam nejaký "tiež vodič" otáčal. Dnes (6.7.2015) poobede sa situácia zopakovala. Pravidelne na chodníku parkujú autá aj niekoľko hodín, hoci parkovisko je prázdne. Lenivcom je asi tažko prejsť pár krokov. Navrhujem na danú komunikáciu osadiť značky "Zákaz státia" alebo "Zákaz vjazdu".

09. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Podnet sme zaregistrovali, vedenie mesta a ním bude zaoberať na najbližšej porade.

Peter Novák, marketing, komunikácia, vzťahy s verejnosťou
23. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Uvedeným podnetom sa vedenie mesta zaoberalo. Ide o obslužnú komunikáciu k vchodom do bytových domov. Ich obyvatelia využívajú cestu na krátkodobé státie za účelom naloženia či vyloženia objemnejších predmetov, nie na parkovanie. Osadenie dopravnej značky by podľa nášho názoru problém s poškodzovaním trávnika nevyriešilo. Podobných miest sa v Stropkove nachádza niekoľko, preto by bolo neefektívne a neúčinné osadzovať na každý takýto úsek zákazovú dopravnú značku.

Peter Novák
marketing, komunikácia, vzťahy s verejnosťou
10. november 2015

Vlado

A ničenie trávnika pokračuje veselo ďalej. Dokedy? Hlásené MsP. Som nevedel, že aj trávnik je obslužná komunikácia. A obyvatelia chodník vyživajú na niekoľkohodinové, celonočné i celodenné státie-parkovanie, bo im je zaťažko prejsť pár krokov. Tak tam dajte aspoň značku "Zakaz státia".
14. november 2015

Komu to nie je jedno

Dnes (sobota 14.11.2015) tu stálo toto auto viac ako 4 hodiny-krátkodobo???. Hold niekto može...(Evid.č. auta mám)
03. apríl 2017

Odpoveď samosprávy

Na základe rozhodnutie dopravnej komisie pracujúcej pri MsÚ bola na uvedenom úseku miestnej komunikácie umiestnená značka Zákazu státia. Jej dodržiavanie priebežne kontrolujú príslušníci MsP.

Marián Harmada, náčelník Mestskej polície

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania