"Utopené" a zaasfaltované poklopy uličných vpustí ul. Letná

Zodpovednosť za riešenie: Stropkov

Vyriešený
meno
Peter Kačmár 23. novembra 2015

Nekvalitne zrealizovaná asfaltová úprava celej ulice Letná ( skúste sa previezť autom ) vrátane utopených uličných vpustí ( nebezpečenstvo pádu či už bicyklom alebo peši ), ktoré sú nielen hlboké, ale sú zaasfaltované po obvode ( nedajú sa otvoriť ) a asfalt je aj vo vnútri v zberných košoch. Dúfam že mesto je s kvalitou práce, čo sa týka asfaltérov nielen na ulici Letná, ale v rámci celého mesta nespokojné, a v rámci svojich kompetencií bude požadovať u zhotoviteľa nápravné opatrenia.

24. november 2015

Luboš Račinský

:D ved ale toto je super prevedenie,vieš ako tam musí odtekat voda?? :D :D mestu je to tak akurat u prdele,ich viac zaujimaju dopravne značenia po celom meste,len aby dali zarobit našim ochrancom takzvanou firmou "Policia s.r.o"
01. december 2015

Odpoveď samosprávy

Na problém sme upozornili zhotoviteľa stavby. Uličné vpuste budú vyčistené ešte v tomto roku. Na jar budúceho roka bude uskutočnené dvihnutie vpustí na úroveň terénu tak, aby sa predišlo problémom, ktoré v podnete opisujete.

Michal Šandrik
riaditeľ mestského podniku Služba
01. december 2015

Luboš Račinský

Mám už iba jednu otázku. Čo sa bude diať ak si niekto pri prechode jednej z tíchto vpústi počas zimy poškodí vozidlo,alebo nedaj bože zlomí nohu.Na koho sa je potrebne obratit potom?
02. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Po našej reklamácii prebieha v tomto období oprava, resp. zdvihnutie uličných vpustí na úroveň vozovky. V krátkom čase budú všetky vpuste vo vyhovujúcom stave.

Michal Šandrik
riaditeľ mestského podniku Služba

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.