Oprava výtlkov na MK

Zodpovednosť za riešenie: Stropkov

Vyriešený
meno
Ján Zápotocký 18. januára 2016

V miestnom a regionálnych periodikách ste informovali o zakúpení zariadenia na opravu výtlkov na MK a to unikátnou technológiou zaručujúcou väčšiu trvácnosť opravovaného miesta. V prílohe Vám zasielam pohľad na opravované miesto asi týždeň po tom, ako správca MK - SLUŽBA, m. p. využil nové zariadenie a v praxi aplikoval vylepšenú technológiu. Myslím, že sa niekde stala chyba a to pri proklamovanej nulovej tolerancií by sa nemalo, či ....

22. január 2016

Odpoveď samosprávy

Áno, pán Zápotocký, niekde sa stala chyba, nie však na strane Služby, m. p., tobôž nie na strane mesta. Dúfam, že nejde o úmysel, ale v tomto prípade je to z vašej strany zjavná dezinformácia pre verejnosť. Koncom minulého roka Služba vyskúšala a aplikovala novú technológiu na štyroch miestach - Bokšanskom moste, uliciach Kalinčiakova, Krátka a Hrnčiarska. Všetky opravy "držia". Na vašom zábere ide o úplne iný úsek cesty, ktorý nebol opravovaný novou (ani žiadnou inou) technológiou.
Pán Zápotocký, do projektu odkazprestarostu.sk sme sa zapojili s cieľom využiť jeho prínos a poskytnúť občanom ďalší komunikačný kanál, vďaka ktorému bude možné riešiť problémy na území mesta. Vážime si každý opodstatnený podnet, názor i návrh na zlepšenie. Z vašej strany sme však opakovanie svedkami zavádzajúcich informácií.

Ondrej Brendza
primátor mesta
25. január 2016

Ján Zápotocký

Pán primátor, po tom čo som opísal, za tým si stojím. O zavádzaní občanov (voličov) na môžeme porozprávať neskôr. Že by bol ujo zo Sitníku, čo "debru" na MK opravil? No, ako som zdokumentoval, jeho snaha bola asi zbytočná. Tak že na rade je SLUŽBA, či ...
Portál budem využívať aj naďalej, to si môžete byť istý. Hoci a Vám to nebude páčiť. Už by bolo načase viacej reálnych výstupov a menej mediálneho cirkusu okolo ničoho.
04. február 2016

Ján Zápotocký

Podnet je označený ako vyriešený(?), no na ceste sa nič nezmenilo. Výtlk vznikol v mieste kolmej prekopávky Hrnčiarskej ul. (medzi I. ZŠ a radovými garážami) v minulosti, keď sa zriaďovala nová kiosková trafostanica na ul. S. Jurkoviča a bolo potrebné prepojiť ju s transformátorovňou za DUTOM.
05. február 2016

Janka

Tých výtlkov je dosť aj na ulici Akad. Pavlova - hneď oproti nemocnici, taktiež i na ulici Jilemnického. Nové "zariadenie asi nestíha". :)
V minulosti som upozornila na nebezpečné stĺpiky na verejnom priestranstve patriace mestu, kde mimochodom došlo aj k úrazu, no odpoveď ma zarazila: dajte si žiadosť. Na pozemku mesta!! Podnet je vyriešený - super.
Takže pán Zápotocký, je to smutné, ale asi musíme dávať žiadosti. :(

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania