Aktualizovať podnet
Nebezpečný vjazd na I/15

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Nebezpečný vjazd na I/15

Zodpovednosť za riešenie: Stropkov

V riešení
meno
Ján Zápotocký 16. februára 2016

Vzhľadom na nedostatok parkovacích miest, permanentne využívajú občania aj parkovaciu plochu naproti Krátkej ul., hoci je tam tabuľka "Zákaz parkovania". Problémom je bezpečný výjazd vozidiel z parkoviska ako aj vozidiel garážovaných na susednej nehnuteľnosti. Pre nedostatočný rozhľad môže dôjsť ku kolíznym situáciám medzi vozidlami smerujúcimi po I/15 z centra a vozidlami vychádzajúcimi z parkoviska na I/15 smerom do centra mesta. Odporúčam vhodne použiť doprané zrkadlo, prípadne prikázať výjazd vozidiel vpravo. Nebezpečenstvo kolízia stúpa v zimných podmienkach a za zníženej viditeľnosti.

22. február 2016

Odpoveď samosprávy

Podnetom sa bude vedenie mesta zaoberať na porade dňa 29. 2.

Peter Novák
marketing, komunikácia, vzťahy s verejnosťou
01. marec 2016

Odpoveď samosprávy

Vedenie mesta sa podnetom zaoberalo na porade dňa 29. februára. V priebehu jarných mesiacov by po konzultácii so správcom cesty I. triedy i dopravným inšpektorátom malo padnúť definitívne rozhodnutie, ako riešiť režim dopravy v uvedenej lokalite. Do úvahy prichádzajú aj vami navrhované riešenia.

Peter Novák
marketing, komunikácia, vzťahy s verejnosťou

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania