"Bazén" na chodníku

Zodpovednosť za riešenie: Stropkov

V riešení
meno
Ján Zápotocký 14. júla 2016

Po každých zrážkach, resp. pri topení snehu sa na chodníku vytvára rozsiahla kaluž, ktorá zhoršuje schodnosť dotknutého úseku. Chodci sú nejaký čas (do odparenia tekutiny) nútení obchádzať "bazén" až po záhradnom obrubníku. Keď ide matka s kočiarom, jej situácia o niečo zložitejšia, no bez vody v topánkach len tak neprejde. Opísaný stav je dlhotrvajúci a občania berú rituál prekonávania prekážky už ako samozrejmosť.

25. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Ide o dlhodobý stav siahajúci do 90-tych rokov. Odstránenie si bude vyžadovať komplexnejšiu opravu celého úseku. Realizácia bude závisieť od finančných a investičných priorít podniku.

Michal Šandrik
riaditeľ Služba, m. p.
18. november 2016

Marek Jakubčo

Preto je pán Šandrík fakt smutné, že Vy ako riaditeľ Služba m.p. si dlhodobo a nedohľadne neviete dať dlhé roky termín aby takýto tŕň zo zraku obyvateľov zmizol z dohľadu a nestrpčoval im život po daždi alebo po topení snehu. Zaujímalo by ma, keď ste tak pekne odbili pána Zápotockého, ktorý na tento fakt upozornil, že kedy by mala by prebehnÚť takáto komlexnejšia oprava celého úseku nakoľko určite to už musíte vedieť keďže sám ste napísal, že tento stav je dlhodobý a siahajúci do 90-tych rokov (minulého storočia). Tento termín pevne musíte vedieť, kedže náš mestský podnik Služba je aktívny v riešení každého podnetu občana, ktorý poukáže na zhoršený stav vozovky alebo chodníka, len neviem čo sa stalo keď ste od 90-tých rokov minulého storočia to ešte stále nevedeli opraviť?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania