Voľné korčuľovanie

Zodpovednosť za riešenie: Stropkov

Vyriešený
meno
Bohuš 29. decembra 2016

Chcem reagovať na dnešnú nepríjemnú skúsenosť ohľadom klziska. Už druhý krát sa dcéra vybrala na klzisko zbytočne. Prišla o druhej na klzisko a bolo jej povedané, že už sa jej neoplatí, lebo je tam objednávka a už o chvíľu ho budú čistiť. O štvrtej už začínajú tréningy a potom sa už na klzisko nedostanú. Keď sa chodí do školy, tak už ani toľko nemajú šancu sa korčuľovať. Aspoň teraz cez prázdniny mohlo ostať korčuľovanie do 16-ej bez obmedzení a nedávať možnosť objednávky v tom čase a tréningy sa cez prázdniny mohli presunúť na doobedňajšie hodiny. Stále sa tvrdí, že dnes deti nešportujú, ale čím ďalej, tým viac sa im aj odoberá možnosť športovať. Bohuš

30. december 2016

Odpoveď samosprávy

V týždni od 26. 12. 2016 do 1. 1. 2017 bola ľadová plocha k dispozícii na verejné korčuľovanie spolu takmer 42 hodín. V pondelok a vo štvrtok od 10.00 do 16.00, v utorok od 11.00 do 16.00, v stredu od 10.00 do 14.30, v piatok od 10.30 do 17.15, v piatok a sobotu do 15.00, resp. 18.30 hod. Okrem toho bolo pre hokejový krúžok detí počas týždňa vyčlenených 4,5 hodiny, krasokorčuliari mali k dispozícii dve hodiny, zvyšok, spravidla od 18.00 hod. je určený pre objednávky.
V predchádzajúcom týždni od 19. 12. do 25. 12. bolo na verejné korčuľovanie vyčlenených 47 hodín, minimálne od 10.00 do 16.00 hod.
Mesto sa snaží vychádzať v ústrety verejnosti, čoho dôkazom je aj vysoký počet hodín určených na verejné korčuľovanie, takisto bezplatná možnosť využívať ľadovú plochu deťmi v rámci krasokorčuľovania a hokejových tréningov. Počas školského vyučovania ponúklo mesto všetkým školám v okrese možnosť bezplatne využívať ľadovú plochu v rámci hodín telesnej výchovy. Snažíme sa tiež v maximálnej možnej miere využívať všetky dostupné komunikačné kanály a informovať verejnosť o možnostiach využitia ľadovej plochy.
Časový rozpis je pravidelne aktualizovaný na informačnej tabuli pri vstupe na zimný štadión, na stránke podniku Služba:
http://www.sluzba.stropkov.sk/zimny-stadion/
a na facebookovej stránke zimného štadióna:
https://www.facebook.com/klziskostropkov

Ing. Dušan Lukáč, vedúci strediska Služba m. p.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.