Aktualizovať podnet
Samuela Jurkoviča pri daždi a chodníky žiadne

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Samuela Jurkoviča pri daždi a chodníky žiadne

Zodpovednosť za riešenie: Stropkov

Vyriešený
meno
Monika Palková 12. januára 2017

Pri každom daždivom počasí nám tam stojí takto voda aj dva dni obchadzame to po starých chodníkoch ktoré vedú len po bytovky a smerom petejovskej nevedú bohužiaľ už ziadne su západné zeleňou.Voda nám takto začala stať po rekonštrukcii kanalizacii.Kto nemá auto tak musí chodiť bohužiaľ po neupravenych chodníkoch a blate

25. január 2017

Odpoveď samosprávy

Uvedený problém je zjavný na viacerých úsekoch ulice Samuela Jurkoviča. V jej hornej časti bude možné zabrániť zadržiavaniu vody na vozovke narezaním časti obrubníkov, aby voda mohla odtekať mimo cestu. V úseku na fotografii, neďaleko križovatky s ulicou Petejovskou si to bude vyžadovať rozsiahlejšiu úpravu – buď vytvorením uličných vpustí alebo prespádovaním vozovky, osadením odvodňovacích tvárnic a následným odvedením vody do kanalizácie. To všetko bude možné zrealizovať až keď nám to počasie dovolí. Ešte pred tým to bude potrebné pripraviť projekčne a zahrnúť do rozpočtu. Uvedomujeme si vzniknuté problémy a situáciu budeme riešiť.

Michal Šandrik, riaditeľ Služba, m. p.
27. apríl 2017

Odpoveď samosprávy

Uvedený problém, ktorý sa negatívne dotýka predovšetkým chodcov, budeme sčasti elinminovať výstavbou nového chodníka na ulici Samuela Jurkoviča. V aktuálnom rozpočte mesta Stropkov sme na tento účel vyčlenili prostriedky a nový chodník bude viesť od križovatky s Petejovskou ulicou po križovatku neďaleko Šarišského mosta.

Ondrej Brendza, primátor mesta
25. október 2017

Odpoveď samosprávy

V rámci aktuálnej rekonštrukcie miestnych komunikácií sme na uvedenej ulici, v celej jej dĺžke, vybudovali nový, resp. zrekonštruovali starý chodník a tým vyriešili problém pre chodcov, ktorí doteraz po výdatnejších dažďoch nemohli prejsť niektoré úseky bez toho, aby sa vyhli kalužiam. Naplánované je ale aj odvodnenie samotnej cesty.

Ondrej Brendza, primátor mesta

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania